«Φτηνή δικαιολογία, αυτή θα χάσει, έχει τελειώσει για μένα»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόταση σε δύο γυναίκες τραγουδίστριες φέρεται να είχε κάνει ο Αχιλλέας Μπέος τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να εμφανιστούν στην τελετή αφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο και να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους για το κοινό της εκδήλωσης. Ωστόσο, οι δύο καλλιτέχνιδες αρνήθηκαν τις συγκεκριμένες προτάσεις από τον δήμαρχο της πόλης, αναγκάζοντάς τον να κινηθεί σε εναλλακτικές λύσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στη συνέχεια, όταν το θέμα συζητήθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές, η μία από αυτές ήταν η Έλενα Παπαρίζου, την οποία ο Αχιλλέας Μπέος προσκάλεσε στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αν και αρχικά φαίνεται πως είχε δεχθεί την πρόταση, ακύρωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση αμέσως μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου το βράδυ της εκλογής του, σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τους ομοφυλόφιλους.
Η εφημερίδα Μακεδονία μεταδίδει τις δηλώσεις που έκανε επί του θέματος ο δήμαρχος της πόλης, όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό.
«Δεν με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει όχι δεν έρχομαι για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω όμως χ, τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις τους νοιάζει; Όχι. Ούτε κι εμένα όμως», δηλώνει ο Αχιλλέας Μπέος.
«Δύο καλλιτέχνες είπαν όχι στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για μένα», τονίζει χαρακτηριστικά.
«Εγώ δεν ζήτησα να έρθουν για μένα να τραγουδήσουν αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος», σημείωσε κλείνοντας το θέμα ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία και το thenewspaper.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Υπερπτήση UAV πάνω από την Κανδελιούσσα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News