ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ! Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ "έδειξε" ότι το 68% των πολιτών θέλει παράταση του lockdown!

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ! Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ “έδειξε” ότι το 68% των πολιτών θέλει παράταση του lockdown!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 68% των πολιτών θέλουν να συνεχιστεί το lockdown σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ και την PULSE η οποία πραγματοποίησε(;;;) δημοσκόπηση 1300 περίπου ατόμων. Μάλιστα το 44% εγκρίνει τους χειρισμούς της κυβέρνησης θετικά στην υπόθεση του παιδόφιλου Δημήτρη Λιγνάδη. Δηλαδή το 44% θεωρεί ότι δεν έχει καμία ευθύνη η κυβέρνηση που διόρισε τον Λιγνάδη διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο και εν συνεχεία τον κάλυπτε για 10 ημέρες.

Σε μια χώρα με καταρρακωμένη την οικονομία της απο την εδώ και 10ετη κρίση, την συρρίκνωση των εισοδημάτων των πολιτών, και τωρα με τον κωρονοϊό τα συνεχή λουκέτα απο τους επιχειρηματίες τις κραυγές απελπισίας απο τους εστιάτορες την διάλυση του τουρισμού, έρχεται η PULSE να τα ….ανατρέψει.!!!

Το 68% λέει των ….«ευημερούντων» πολιτών, θέλουν (άκουσον άκουσον)να είναι φυλακισμένοι στα σπίτια τους και να απολαμβάνουν την θαλπωρή της ζεστής.. κουβέρτας.!

Δείτε ακόμα:  Lockdown: Γεγονός η νέα παράταση – Αυτή είναι η ημερομηνία άρσης των μέτρων

Μια δημοσκόπηση, η οποία είναι ερώτημα υπό ποιες συνθήκες έγινε, αν έγινε στην Ελλάδα ή μια άλλη χώρα, παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αναρωτιέται το pronews.gr.,το οποίο δημοσιεύει την είδηση.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, που φέρει την υπογραφή της PULSE, το 68% των πολιτών θέλει να συνεχιστεί το lockdown στην χώρα για αρκετό καιρό ακόμα ή επ’ αοριστον (!).

Κατόπιν αυτού του ποσοστού, το γεγονός ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα 15%, είναι μια «μικρή» λεπτομέρεια, ορισμένα άλλα στοιχεία δε της δημοσκόπησης που προκαλεί ευφορία, είναι τα εξής: Το 44% εγκρίνει τους χειρισμούς της κυβέρνησης θετικά στην υπόθεση του παιδόφιλου Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ οριακά το 51% τις κρίνει αρνητικά, δηλαδή το 44% θεωρεί ότι δεν έχει καμία ευθύνη η κυβέρνηση που διόρισε τον Λιγνάδη διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο και εν συνεχεία τον κάλυπτε για 10 ημέρες.

Το 44% των ερωτηθέντων θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του 25% που θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε ακόμα:  Μέσα στον Απρίλιο ανοίγει η εξωτερική εστίαση

Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε εκλογές την ερχόμενη Κυριακή; Σε ποσοστό 38% θα ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία, το 23% ΣΥΡΙΖΑ, το 7,5% Κίνημα Αλλαγής, το 6% ΚΚΕ, το 4,5% Ελληνική Λύση, το 3% ΜέΡΑ 25

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.