Για «εγκληματική ενέργεια» κάνει λόγο ο παππούς του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ασφαλώς δεν πρέπει να κλείσει η υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί σε όλα τα μήκη»
Για «ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια» κάνει λόγο ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ Mad Clip, ζητώντας άμεση διερεύνηση του θανάτου του, μετά την ανακοίνωση των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
«Πήγε να κλείσει την υπόθεση με το έτσι θέλω. Δηλαδή τι ήταν; Κανένα σκυλί σκοτώθηκε; Και με τα σκυλιά τώρα πας κακούργημα», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.
«Ασφαλώς δεν πρέπει να κλείσει η υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί σε όλα τα μήκη. Σε όλα τα μήκη. Για μένα είναι εγκληματική ενέργεια. Στη στροφή εκεί που έφυγε και μπήκε στη μέση της ευθείας στα 15 μέτρα, 20, το αυτοκίνητο φάνηκε ότι φρέναρε. Τρελός ήταν; Ήταν σε καλή κατάσταση και ήταν από τους καλούς οδηγούς, τρελός ήταν να φρενάρει όταν έχει πατήσει το γκάζι στο τέρμα;», είπε.
Υπενθυμίζεται ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του τράπερ ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Επίσης, στις τοξικολογικές εξετάσεις δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία στον οργανισμό του Mad Clip.
Όπως λέει ο παππούς του, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής έπινε ελάχιστα. «Μα και πώς να έχει καταναλώσει; Αφού δεν μέθαγε ποτέ. Πήγε στον γάμο εκεί ήπιε δύο ποτήρια κρασί και τίποτα άλλο. Εν τω μεταξύ ουίσκι δεν έπινε ποτέ στη ζωή του αυτός, μόνο καμία μπύρα. Ο Πήτερ δεν έπινε ουίσκι ποτέ. Εντάξει; Ούτε βαριά ποτά ούτε τσίπουρα», επισήμανε.
Σημειώνεται ότι από την αστυνομική έρευνα έως σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί εμπλοκή άλλου οχήματος στο τροχαίο.

Δείτε ακόμα:  Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στη μητέρα

Newsroom | Pireas News