Γιάννης Μώραλης: Συγκινητική πρωτοβουλία στήριξης στη μικρή Καλλιόπη τη 12χρονη μαθήτρια που υπέστη εγκεφαλικό

Γιάννης Μώραλης: Συγκινητική πρωτοβουλία στήριξης στη μικρή Καλλιόπη τη 12χρονη μαθήτρια που υπέστη εγκεφαλικό

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια συγκινητική πρωτοβουλία στήριξης της μικρής Καλλιόπης, της 12χρονης μαθήτριας από το 32ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά που υπέστη εγκεφαλικό, ανέλαβε ο Δήμος Πειραιά.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη, ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά δείχνοντας για ακόμη μια φορά την ευαισθησία του, αποφάσισε τη διάθεση 10.000 ευρώ ως ελάχιστη συμβολή στα έξοδα αποθεραπείας και αποκατάστασης της μικρής Καλλιόπης.

Παράλληλα, δεκάδες «κουμπαράδες αγάπης» έχουν ήδη τοποθετηθεί στους 17 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας, όπως και στην Α’ Δημοτική Κοινότητα.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός ότι άνοιξε ερανικός λογαριασμός της οικογένειας της μικρής Καλλιόπης, στον οποίο οι πολίτες μπορούν να συνεισφέρουν ό,τι μπορούν για να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της αποκατάστασης του μικρού κοριτσιού.

Ο ερανικός λογαριασμός είναι ο εξής:

IBAN: GR 05 0171 9090 0069 0916 1987 557

Τράπεζα Πειραιώς.

Αιτιολογία: Για τη μικρή Καλλιόπη

Ο Δήμος Πειραιά καλεί τους πολίτες να βάλουν όλοι ένα λιθαράκι για τη στήριξη του αγώνα της Καλλιόπης και της οικογένειάς της στον δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας. Ο καθένας με αυτό που δύναται να προσφέρει.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά στέκεται στο πλευρό της μικρής Καλλιόπης, της μαθήτριας από το 32ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, που υπέστη εγκεφαλικό, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Σύσσωμο το Δημοτικό μας Συμβούλιο ενέκρινε την πρότασή μου για την προσφορά του ποσού των δέκα χιλιάδων ευρώ για την ενίσχυση των προσπαθειών για την αποκατάσταση της υγείας της. Οφείλω να ευχαριστήσω τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων που έδειξαν ότι διακατέχονται από υψηλό αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Πειραιά: Αλλάζουν όψη οι πλατείες 34ου Συντάγματος και Ευαγγελιστρίας

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτή η προσπάθεια για να ευοδωθεί απαιτεί υπομονή, χρόνο και έξοδα, τα οποία υπερβαίνουν τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας. Γι’ αυτό κάνω έκκληση να συμβάλουν όλοι, ο καθένας με τις δυνάμεις του, ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο στη μικρή Καλλιόπη και στην οικογένειά της. Ελπίζω ότι η Πειραϊκή κοινωνία θα ανταποκριθεί, γνωρίζοντας την ευαισθησία της σε τέτοια θέματα. Εύχομαι να μην αργήσει η μέρα εκείνη που θα επανέλθει η ζωή της μικρής Καλλιόπης, όπως ήταν πριν, γεμάτη με όνειρα και σχέδια για το μέλλον».

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.