Γιάννης Ραγκούσης: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί προκλητικά για την Ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά

Γιάννης Ραγκούσης: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί προκλητικά για την Ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή έφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, τη διακινδύνευση της ομαλής λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των αρμοδίων.

Πειραιάς, 9 Σεπτεμβρίου 202

Αναφορά προς τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, κατατέθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννη Ραγκούση, καλώντας τον ίδιο ​να δώσει απαντήσεις για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της εν λόγω Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι σε λίγες μέρες θα λήξει η σύμβαση του υπαλλήλου, που έχει προσληφθεί για 2 (δύο) μήνες και προτείνει ως μοναδική λύση τον διορισμό τουλάχιστον 2 (δύο) μόνιμων υπαλλήλων ΥΕ Νεκροτόμων για την κάλυψη των 2 (δύο)κενών οργανικών θέσεων που υπάρχουν. Επιπλέον, αναφέρει ότι η υπηρεσία διενεργεί πλέον και τις ιατροδικαστικές πράξεις που υπάρχουν αρμοδιότητας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Σύρου και επισείει τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας άνευ νεκροτόμου και επαρκούς γραμματειακής στήριξης.

 

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ καθαγίασε τα νερά του μεγάλου λιμανιού

Newsroom | Pireas News