Γιατί οι αναλύσεις στις τρίχες των μαλλιών της Τζωρτζίνας μπορούν να αποτελέσουν στοιχείο-κλειδί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Μπορεί κάτι τέτοιο να μας γυρίσει πίσω στον χρόνο»
Στοιχείο-κλειδί θα αποτελέσουν οι τρίχες της μικρής Τζωρτζίνας καθώς από εκεί θα φανεί πότε χρησιμοποιήθηκε κεταμίνη για πρώτη φορά.
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε αφήσει να εννοηθεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της είναι ραγδαίες.
Όπως είπε ο κ. Λέων μιλώντας στον ALPHA, «στο τρίτο παιδί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αιτία θανάτου είναι η πολύ υψηλή δόση κεταμίνης. Από ιατροδικαστικής άποψης για εμάς θα είχε αξία μια εκταφή με την έννοια ότι η χρόνια χρήση ουσιών φαίνεται από τις αναλύσεις της τρίχας και μπορεί κάτι τέτοιο να μας γυρίσει πίσω στον χρόνο για να δούμε τα περιστατικά και πώς έγιναν».

 
Ο ιατροδικαστής σε ερώτηση γιατί δεν μπορεί να γίνει το ίδιο τεστ στα άλλα δύο παιδιά, απάντησε ότι «θα μπορούσε να γίνει. Αλλά μιλάμε για την Τζωρτζίνα γιατί υπάρχουν δύο δεδομένα: το πρώτο είναι το θετικό δείγμα της κεταμίνης και το δεύτερο είναι ότι υπάρχουν πολλά επεισόδια – πολλές απόπειρες ανθρωποκτονίας δηλ. Για να ξεδιαλύνω και τα προηγούμενα επεισόδια έχω τον τρόπο με την ανάλυση της τρίχας».

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέες αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη – Ακόμη τρεις περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News