Γιώργος Τράγκας: Θέλουν να με συλλάβουν – Ούτε επί δικτατορίας δεν συνέβαιναν αυτά-video

Γιώργος Τράγκας: Θέλουν να με συλλάβουν – Ούτε επί δικτατορίας δεν συνέβαιναν αυτά-video

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρία αυτοκίνητα της κρατικής ασφάλειας με εντολή Μαξίμου και μετά από μήνυση του κ.Σκέρτσου έφθασαν από τα ξημερώματα έξω από το σπίτι μου για να με συλλάβουν πριν πάω στο ραδιόφωνο του Crash.

Όπως ξέρουν όλοι οι ακροατές και οι τηλεθεατές μου εγώ έκανα δημοσιογραφική αναζήτηση πολιτικών ή άλλων ευθυνών για την υπόθεση του κ.Λιγνάδη. Ουδέποτε είπα ότι ο κ. Σκέρτσος κάνει διακίνηση ανηλίκων.

Εγώ αναρωτήθηκα γιατί το Πρωθυπουργικό γραφείο έχει την ευθύνη για τα ασυνόδευτα παιδιά. Ρώτησα αν ο κ. Σκέρτσος αν μάθαινε πώς προσφυγόπουλα έφθαναν στα μαθήματα υποκριτικής του κ. Λιγνάδη. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον κ. Σκέρτσο. Είναι νεοφανής στην πολιτική ζωή και δεν μου έδωσε προσωπικά και καμία αφορμή.

Τη μήνυση όμως την έκανε ο ίδιος και όχι ο Πρωθυπουργός. Είναι προφανές ότι έγινε μετά τις αναφορές που έκανα για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη ,στενού φίλου του Κυριάκου Μητσοτάκη και στη χαλαρή αντιμετώπιση από την πλευρά του πρωθυπουργού. Κινδυνεύουμε να χτυπάει την πόρτα των δημοσιογράφων “ο γαλατάς” ,όπως επί Απριλιανής Χούντας.

Δείτε ακόμα:  Η ΕΡΤ της κυβέρνησης των "αρίστων" μας εξηγεί πώς να ζεστάνουμε τα σπίτια μας οικονομικά: «Να έχετε μισάνοιχτο το φούρνο»

Πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να με φιμώσουν. Τις προηγούμενες απλά έδιναν εντολή στους καναλάρχες να με απομακρύνουν. Είμαι 55 χρόνια δημοσιογράφος. Ασκώ κριτική. Δεν βρίζω και δεν διασπείρω fake news. Είμαι πατέρας και παππούς και έχω μια ευαισθησία στην αντιμετώπιση των ανηλίκων.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News