ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Γκρεμίστηκε το σπίτι της γιαγιάς μας και τη μετέφεραν με βάρκα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στα χωριά αυτά είναι όλοι γέροντες. Άκουσα ανθρώπους του τόπου που είπαν ότι ο Παλαμάς πέθανε, ο Βλοχός πέθανε»
Ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ για τις τρεις μέρες αγωνίας που έζησαν για τους ανθρώπους τους στο Βλοχό Καρδίτσας, χωριό από το οποίο είναι η οικογένεια της συζύγου του.
«Είναι όλοι καλά. Στεναχωρημένοι πολύ. Στα χωριά αυτά είναι όλοι γέροντες. Άκουσα ανθρώπους του τόπου που είπαν ότι ο Παλαμάς πέθανε, ο Βλοχός πέθανε. Η Μεταμόρφωση, ο Κοσκινάς… Όταν σπάσανε τα φράγματα, ο ήχος τη νύχτα – 3 η ώρα που πλημμύρισε ο Βολοχός – … καταλαβαίνετε τι πάθανε.
Ευτυχώς παρακαλούσα τον πεθερό μου γιατί έπρεπε να φύγουν από τον Βλοχό, πήγαν στον Παλαμά και εκεί 3 η ώρα το πρωί χτυπάει το 112, τους βάζουν σε τρακτέρ με πλατφόρμες, να κλαίνε τα παιδιά, να κλαίει η αδερφή της Κατερίνας να τους πάνε σε ένα ύψωμα σε ένα σπίτι μιας φίλης για να μπορέσουν να σωθούν από τα ορμητικά νερά», τόνισε.
«Το βίντεο που ανέβασε η Κατερίνα είναι που σώζεται η γιαγιά τους. Έπεσε το πλίθινο σπίτι και ένας περαστικός με μια βάρκα φόρτωσε τη γιαγιά, 95 χρονών, μπρούμυτα», εξήγησε ακόμη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Άγρια επεισόδια στην έδρα της Uber στη Ρόδο – Έσπασαν και αναποδογύρισαν αυτοκίνητα

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News