Γυναίκα εισέβαλε σε σχολείο και έβριζε χυδαία εκπαιδευτικούς και μαθητές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η 45χρονη που ήταν σε κατάσταση αμόκ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο του Βόλου, όπου γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών πήγε στο 8ο Γυμνάσιο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να βρίζει χυδαία μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου εκπαιδευτικός του σχολείου, ήταν προφανές, πως δεν υπήρχε καμία δυνατότητα συνεννόησης με την γυναίκα, η οποία φώναζε, ότι έβριζαν αυτή και το παιδί της. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, η γυναίκα δεν έχει παιδί, που να φοιτεί τώρα ή να έχει φοιτήσει στο παρελθόν στον εν λόγω σχολείο.
Οι εκπαιδευτικοί απομάκρυναν τη γυναίκα από το χώρο και ενημέρωσαν για το περιστατικό την Αστυνομία, η οποία τους έδωσε και σχετικές οδηγίες, πώς να ενεργήσουν σε περίπτωση που επιστρέψει, όπως και τελικά έγινε. Μία ώρα αργότερα η γυναίκα επέστρεψε στο σχολείο, όπου λίγα λεπτά αργότερα έφθασε και περιπολικό της Αστυνομίας, με την έλευση του οποίου τα πνεύματα ηρέμησαν και η γυναίκα οδηγήθηκε στο Τμήμα.
Στο μεταξύ, ο διευθυντής του 8ου Γυμνασίου, Ευριπίδης Κολτσιδόπουλος, ενημέρωσε με e-mail τους γονείς για το περιστατικό, διαβεβαιώνοντας ότι οι μαθητές είναι απόλυτα ασφαλείς. Αναφορές παιδιών ότι η γυναίκα κρατούσε μαχαίρι, δεν επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία και τους εκπαιδευτικούς.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ύπνος: Ποιες συνήθειες πρέπει να αποφύγεις για να κοιμάσαι σαν "πουλάκι"

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News