Η 31χρονη τραυματίας άλλαξε θέση με την αδελφή της πριν δεχθεί τη σφαίρα του εκτελεστή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο «μικροσκόπιο» των διωκτικών αρχών βρίσκεται η διαδρομή που ακολούθησε ο εκτελεστής μετά την διπλή δολοφονία
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» η 31χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα του εκτελεστή της Νέας Σμύρνης.
Η τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αμέσως μόλις διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την αφαίρεση της σφαίρας στο αριστερό της πόδι και τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της είναι αισιόδοξα. Στο μεταξύ, ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες, για ένα περίεργο παιχνίδι που έπαιξε η τύχη στην 31χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, αλλά και από μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, φαίνεται πως η κοπέλα που καθόταν ακριβώς πίσω από το τραπέζι των Αλβανών υπηκοων, που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς, είχε αλλάξει θέση με την αδελφή της.
Οι δύο κοπέλες συζητούσαν και κάποια στιγμή άλλαξαν θέσεις. Στη συνέχεια εισέβαλε στον χώρο ο εκτελεστής, πυροβόλησε και μία από τις σφαίρες βρήκε την 31χρονη στο αριστερό πόδι. Ευτυχώς η τραυματίας διέφυγε τον κίνδυνο και έτσι οι δύο αδελφές γλίτωσαν από τη μαφιόζικη επίθεση. Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από την 31χρονη τις επόμενες μέρες.
Οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή μπορεί να «προδώσουν» τον δράστη
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συλλέγει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας σε καταστήματα της περιοχής, προκειμένου να εντοπιστεί η διαδρομή του εκτελεστή αμέσως μετά την διπλή δολοφονία. Ο δράστης διέφυγε πεζός ανάμεσα στο πλήθος, πέρασε στην απέναντι πλευρά της πλατείας και κινήθηκε προς την οδό Γορδίου. Από εκεί πρέπει να βγήκε στην κεντρική λεωφόρο της Ομήρου, όπου εκτιμάται, ότι μπορεί να τον περίμενε συνεργός.
Το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στην περιοχή, ενδεχομένως να έχει καταγράψει πιο καθαρή εικόνα των χαρακτηριστικών του δράστη, αλλά και του μέσου που χρησιμοποίησε για να διαφύγει.

Δείτε ακόμα:  Κάλεσμα της Ομοσπονδίας Θεάματος σε στάση εργασίας και κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας στις 10/1

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News