Η 4η δόση είναι ένα booster που μας βοηθά να περάσουμε τη νόσο όσο πιο ελαφριά γίνεται

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είναι μια επιλογή να κάνουμε, αλλά χρειάζεται να μιλάμε με τους γιατρούς μας για να δούμε εάν είναι σωστό να το λάβουμε τώρα ή το φθινόπωρο»
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας του John Hopkins, Παναγής Γαλιατσάτος μίλησε για την 4η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και την αναγκαιότητά του.
Ο καθηγητής συμβούλεψε τους πολίτες που είναι άνω των 50 και έχουν υποκείμενα νοσήματα να συμβουλευτούν αρχικά τον γιατρό τους για την 4η δόση του εμβολίου. Εξήγησε πως πρόκειται για ένα booster που μας βοηθά να περάσουμε τη νόσο όσο πιο ελαφριά γίνεται και δεν προσφέρει ανοσία.
«Είναι μια επιλογή να κάνουμε (η 4η δόση), αλλά χρειάζεται να μιλάμε με τους γιατρούς μας για να δούμε εάν είναι σωστό να το λάβουμε τώρα ή το φθινόπωρο» επισήμανε.
Αναφορικά με τους κάτω των 60 ετών, ο κ. Γαλιατσάτος έβαλε ως παραμέτρους της 4ης δόσης την ηλικία, την υγεία του καθενός και τις συνθήκες εργασίας και ζωής γενικότερα του εκάστοτε πολίτη.
Ερωτηθείς για τον εάν τον ανησυχεί η νέα έξαρση της πανδημίας, απάντησε πως όχι, καθώς διαθέτουμε πλέον τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μην νοσούμε και να μην νοσηλευόμαστε στα νοσοκομεία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Βελτιώνεται ο καιρός αύριο – Ηλιοφάνεια τις περισσότερες περιοχές της χώρας

Newsroom | Pireas News