ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Η αστυνομία μάς έφερε το παιδί χωρίς αναπνοή» λέει ο πρόεδρος του κέντρου υγείας του νησιού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Όλοι οι γιατροί επί μία ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν»
Για το τρίχρονο παιδί που πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι στην Τήνο την Τρίτη (29/8) μίλησε την Τετάρτη (30/8) ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού. Όπως τόνισε η αστυνομία το πήγε εκεί χωρίς να έχει αναπνοή.
Μιλώντας στο Action24 και την εκπομπή Action Τώρα με τον Νίκο Υποφάντη και τη Ντόρα Κουτροκόη ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου Γιώργος Βασιλάκης επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα θλιβερό γεγονός. Δυστυχώς ένα παιδάκι τριών χρονών από κατάποση σταφυλιών δεν μπόρεσε. Ήταν αρκετές μαζί. Δεν μπόρεσε να τις μασήσει».
«Το έβαλαν στο περιπολικό και το έφεραν δεν έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ»
«Μας το έφεραν στο Κέντρο Υγείας στις 9:00 δυστυχώς χωρίς αναπνοή. Η αστυνομία το έφερε. Απ΄ότι κατάλαβα η πρώτη κίνηση των γονέων ήταν επειδή μένουν κοντά να πάνε από εκεί. Έγιναν κάποιες προσπάθειες ανάταξεις του παιδιού εκεί στην αστυνομία και έβγαλε δύο ρώγες. Να είναι καλά οι άνθρωποι έκαναν οι άνθρωποι έκαναν προσπάθειες. Το έβαλαν περιπολικό και το έφεραν δεν έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ» ανέφερε ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού.
«Όλοι οι γιατροί επί μία ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν. Είναι πολύ σημαντικό στα τέσσερα πρώτα λεπτά να γίνουν οι προσπάθειες» σημείωσε εξηγώντας στη συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται να πέρασαν τα κρίσιμα λεπτά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Επίθεση με βαριοπούλες στη ΔΟΥ Χολαργού – Μολότοφ σε ΚΕΠΥΟ στο Μοσχάτο

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News