Η «Δημοκρατία» εκθέτει Μητσοτάκη: «Για τένις με 9.135 νεκρούς»

Η «Δημοκρατία» εκθέτει Μητσοτάκη: «Για τένις με 9.135 νεκρούς»

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ώρα που στη χώρα σημειωνόταν ρεκόρ ημερήσιων θανάτων, διασωληνωμένων και οι πολίτες περιμένουν στην «ουρά» για μία ΜΕΘ, ο «ανέμελος» πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκρινε πως ήταν η καλύτερη στιγμή ώστε να επιδοθεί σε νέο γύρο… αθλοπαιδιών.

Μάλιστα γι’ αυτή του την επιλογή τον επικρίνει με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η συντηρητική εφημερίδα «Δημοκρατία». Δημοσιεύει πρωτοσέλιδη φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο πρωθυπουργός να παίζει τένις στον όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών και σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτό έγινε την ώρα των θλιβερών ανακοινώσεων για ρεκόρ ημερήσιων θανάτων από κορονοϊό, την περασμένη Τρίτη. Πρόκειται για την ημέρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε 93 θανάτους από Covid19, 802 διασωληνωμένους και 4.033 νέα κρούσματα.

«Για τένις με 9.135 νεκρούς» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρωθυπουργός επιδόθηκε στο αγαπημένο του σπορ, αποδεικνύοντας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο πως αδιαφορεί για την κατάσταση στη χώρα, τις δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες, την επέλεαση του κορονοϊού, τις διασωληνώσεις ανθρώπων εκτός ΜΕΘ, την πίεση που νιώθει το νοσηλευτικό προσωπικό εδώ και μήνες αλλά και το γεγονός πως για να μετακινηθεί ένας οποιοσδήποτε πολίτης και να πάει ως το σούπερ μάρκετ για να αγοράσει γάλα στο παιδί του χρειάζεται να στείλει SMS.

Η εφημερίδα τιτλοφορεί «Για τένις με 9.135 νεκρούς» και «χτύπημα»: «Τρίτη 13/4, ώρα 18:00, Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών». Αναφέρει επίσης στην πρώτη σελίδα: «Μονίμως ανέμελος ο πρωθυπουργός σε καιρό πολέμου» και «Το απόγευμα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε το ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων».

Αναμένουμε την απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρωστάει μία απάντηση στους πολίτες…

Δείτε ακόμα:  Lockdown στον Πειραιά: Άντρας πέταξε την τηλεόραση από το μπαλκόνι λόγω κορωνοϊού-video

Newsroom | Pireas News