Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ στον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ στον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τον υπουργό Ναυτιλίας επισκέφτηκε ο πρόεδρος  Σταύρος Βοιδονικόλας  και το νέο διοικητικό συμβούλιο ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών για τα οποία ο υπουργός δεσμεύτηκε να είναι αρωγός στην επίλυση τους.

Από πλευράς Ε.Α.Α.Λ.Σ. στον Υπουργό τέθηκε σειρά ζητημάτων, που αφορούν στην Ένωσή μας και, ιδίως, όλα τα μέλη της. Ειδικότερα, ζητήθηκε:

(1) Σύσταση «Γραφείου Αποστράτων», υπαγόμενου στο Γρ. Αρχηγού Λ.Σ.

(2) Ανάληψη πρωτοβουλίας από το Αρχηγείο για την έκδοση απόφασης συγγραφής της Ιστορίας του Λ.Σ.

(3) Τροποποίηση υφιστάμενων διατάξεων, για τον ετήσιο εορτασμό της «Ημέρας Αποστράτων», ώστε αυτός να συμπίπτει και να συνεορτάζεται με την «Ημέρα Ίδρυσης Λ.Σ.»

(4) Επαναλειτουργία της «θέσης Λ.Σ. (help-desk) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών», με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των μελών της Ένωσής μας.

(5) Ρύθμιση εκκρεμούντων ζητημάτων, που άπτονται της «Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης», με απώτερο στόχο την κατάργησή της, σε συμμόρφωση με τις εκδοθείσες σχετικά δικαστικές αποφάσεις.

(6) Επαναφορά της διάταξης, που ρυθμίζει την «προαγωγή Αρχικελευστών-Ανθυπασπιστών» σε Σημαιοφόρους ε.α., με σκοπό την ψήφισή της από το Κοινοβούλιο.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, κ. Σταύρος Βοιδονικόλας μετά τν συνάντηση προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Επισκεφθήκαμε ως νέο ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτακη και συζητήσαμε μαζί του όλα τα θέματα που μας απασχολούν.

Λάβαμε την διαβεβαίωση του ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης τους και πώς η επικοινωνία μας θα είναι συχνή και ουσιαστική.

Δείτε ακόμα:  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο σε Αθήνα και Πειραιά λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων

Ακολούθως επισκεφθήκαμε στο γραφείο του τον Αρχηγό ΛΣ Αντιναύαρχο Αλεξανδράκη Γεώργιο παρουσία και των δύο υπαρχηγών Αργυράκη Γιάννη και Τσελικη Αλέξανδρο! Τους δηλώσαμε ότι
είναι πρωταρχικός μας στόχος η στήριξη των εν ενεργεία συναδέλφων μας και της ηγεσίας σε όλα τα επίπεδα καθώς και η προβολή του τεράστιου κοινωνικού και εθνικού έργου του Λιμενικού Σώματος!

Αμέσως μετά ακολούθησε συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Αξιωματικών ΛΣ ( ΠΕΑΛΣ) με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ όπου συν αποφασίσαμε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους εν ενεργεία και απόστρατους συναδέλφους!

Μια νέα σελίδα άνοιξε και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση ως νέο ΔΣ να ανακοινώσουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες!”

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News