Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει με συνέπεια τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γίνεται για τα παιδιά  που έχουν ανάγκη
Για 7η συνεχή χρονιά, η ηγέτιδα δύναμη της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς, η  Εθνική Ασφαλιστική, ήταν μεγάλος χορηγός του No Finish Line Athens, του  κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στην Ελλάδα και τον κόσμο, για τα παιδιά  που έχουν ανάγκη.  
O αγώνας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στο Ο.Α.Κ.Α.,  καταγράφοντας αύξηση 50% σε χιλιόμετρα και προσφορά! 
Χιλιάδες δρομείς, μέσα στο διάστημα των 100 ωρών του αγώνα, κάλυψαν  απόσταση 93.937 χιλιομέτρων και «προσφέροντας» στην Ένωση «Μαζί για το  Παιδί» 29.537 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν από την Ένωση για την  ενίσχυση μονογονεϊκών οικογενειών με ανήλικα παιδιά. 
Η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής διένυσε 2.937 χιλιόμετρα και κατέλαβε  την τέταρτη θέση στην κατηγορία των ομαδικών συμμετοχών.  

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που, για ακόμη μια φορά, είμαστε εδώ, ως  Μεγάλοι Χορηγοί αυτής διοργάνωσης που αποδεικνύει ότι οι ομάδες που  έχουν κοινούς στόχους και αξίες, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η Εθνική  Ασφαλιστική θα στέκεται πάντα αρωγός σε δράσεις που στηρίζουν την  κοινωνία και τον άνθρωπο. Μπράβο σε όλους!» δήλωσε ο κ. Robert Gauci, CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής. 
Το No Finish Line είναι ένας μοναδικός διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας  δρόμου που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες περπατούν  και τρέχουν, όσο θέλουν και όσες φορές θέλουν κατά την διάρκεια διεξαγωγής  του, ενώ κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν, μετατρέπεται σε χρήματα που  διατίθενται για την υλοποίηση προγραμμάτων υποστήριξης για το παιδί. 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ο καιρός της Τρίτης 15ης Μαρτίου 2022

Newsroom | Pireas News