«Η Καρολάιν αρκετά συχνά μου ασκούσε σωματική βία»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι υποστηρίζει ο δράστης της δολοφονίας Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απολογία του
Στις 8 Απριλίου αρχίζει η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αθηνών της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Σήμερα η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέφερε ένα μέρος της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην οποία θα επιχειρήσει να παρουσιάσει την κατάσταση του θύματος μετά την αποβολή που είχε και μέχρι τη γέννηση της κόρης της. «Το χρονικό διάστημα που ξεκινά μετά την αποβολή και μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας και να εξασφαλιστεί η υγεία του, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Ήξερα από τον πρώτο καιρό που είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου, ότι είχε ένα στοιχείο στην συμπεριφορά της, στο οποίο καταφέραμε να δώσουμε ονομασία αργότερα. Την ονομασία αυτή μας την έδωσε η ψυχολόγος, που επισκεπτόμασταν με τη σύζυγό μου και η οποία είχε χαρακτηρίσει το στοιχείο αυτό της συμπεριφοράς της συζύγου μου, ως μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή. Επίσης, η ψυχολόγος είχε πει, ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης..
Το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα, σε ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα, ενώ τα ξεσπάσματα αυτά διαρκούσαν δύο με τρεις ώρες. Δεν εκδήλωσα ποτέ οποιαδήποτε μορφή βίας απέναντι στη σύζυγό μου. Αντιθέτως, όταν η σύζυγός μου είχε ξεσπάσματα οργής και θυμού, εκδήλωνε πάντα λεκτική βία και αρκετά συχνά σωματική βία προς εμένα» φέρεται να υποστηρίζει ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος.

Δείτε ακόμα:  Η μετάλλαξη Όμικρον εντοπίστηκε στα λύματα της Θεσσαλονίκης

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News