Η κατάθεση της 17χρονης φίλης της – «Η Γεωργία έλεγε ότι δεν είναι καλά»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η κοπέλα που ήταν μαζί με την καταγγέλλουσα περιέγραψε όσα είδε στο πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο
Όσα είδε και έζησε στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, κατέθεσε στην Αστυνομία η 17χρονη φίλη της 24χρονης Γεωργίας για την υπόθεση του βιασμού.
Η 24χρονη στη συνέντευξή της για το περιστατικό της φρίκης στη σουίτα, αναφέρθηκε στην 17χρονη φίλη της με την οποία είχαν πάει μαζί στο συγκεκριμένο πάρτι. Σύμφωνα με το Mega, η 17χρονη κατέθεσε: «Φτάσαμε στο δωμάτιο 401, όπου συναντήσαμε περίπου 13 άτομα. Από αυτά, άνδρες ήταν πέντε – έξι. Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελα να μείνω. Χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρη, οι περισσότερες γυναίκες μου έμοιαζαν εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα.
Λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι, έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της Αστυνομίας, θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μια από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: “Τι φοβάστε; Αφού είμαι εγώ εδώ!”, αφήνοντας υπονοούμενα. Μετά από ένα μισάωρο και ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη, ξεκινήσαμε για να φύγουμε. Μόλις κατεβήκαμε, η Γεωργία άρχισε να λέει, ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητο της, για να γυρίσει σπίτι. Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα έμενε στο ξενοδοχείο».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Καταγγελία 39χρονης για απόπειρα βιασμού σε δομή φιλοξενίας – Συνελήφθη γυμνός ένας 32χρονος

Newsroom | Pireas News