ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Η Κιβωτός του Νώε Ταξιδεύει με τον Καραγκιόζη

Η Κιβωτός του Νώε Ταξιδεύει με τον Καραγκιόζη

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η Κιβωτός του Νώε Ταξιδεύει με τον Καραγκιόζη»

Τα παιδιά της πόλης του Πειραιά, μαθαίνουν συντροφιά με

τον θρυλικό ήρωα του Θεάτρου Σκιών

Η θεατρική παράσταση «Η Κιβωτός του Νώε Ταξιδεύει με τον Καραγκιόζη», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στην πλατεία Κοραή, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 3ης Γιορτής Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά.

Πρόκειται για μια παιδική, θεατρική, διαδραστική, μουσική παράσταση 90 λεπτών όπου μέσα από το Θέατρο Σκιών, το θεατρικό παιχνίδι και τα μηνύματα του έργου, μαθαίνει στα παιδιά την αξία της ανακύκλωσης, της συνεργασίας και της αρμονικότητας. Στον ρόλο του Καραγκιόζη θα είναι ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, η «φωνή του Θεού» είναι αυτή του ηθοποιού Γιάννη Μποσταντζόγλου, ενώ στις εντυπωσιακές φιγούρες, πίσω από τον μπερντέ θα βρίσκεται ο σπουδαίος καραγκιοζοπαίκτης Κώστας Σπυρόπουλος, συνεχίζοντας την παράδοση του μεγάλου Θανάση Σπυρόπουλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά στον χώρο θα βρίσκεται το κουτί συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη του 9χρονου Γιάννη Κορολόγου στη δύσκολη μάχη του για ζωή. Ο Γιάννης, εδώ και 3 χρόνια έχει διαγνωστεί με επιθετικό καρκίνο στα οστά και μάχεται γενναία με χημειοθεραπείες και δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο MD Anderson Cancer Center του Houston, για εξειδικευμένες θεραπείες με μεγάλα κόστη και κάθε προσφορά είναι καθοριστική για να διατηρηθεί η ελπίδα για τον Γιάννη και την οικογένειά του.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Γ. Μώραλης - Α. Καρακατσάνη: Νέος πνεύμονας πρασίνου δημιουργείται απέναντι από την Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News