Η μαρτυρία «κλειδί» για την θανάτωση του χάσκι και οι έρευνες για τα βίντεο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επιχειρηματίας της περιοχής
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του χάσκι στην Αράχωβα, με στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να βρίσκονται επί τόπου.
Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Αυτό που αναζητείται, είναι οι διαδρομές του Όλιβερ στην περιοχή και το ενδεχόμενο κάποιος να τον προσέγγισε. Ο ιδιοκτήτης του χάσκι δεν το είχε δεμένο και το σκυλί έκανε βόλτες σε όλη την Αράχωβα, κάτι που αφήνει ανοιχτό το σενάριο ο δολοφόνος του να τον προσέγγισε αλλού.
Η μαρτυρία «κλειδί»
Προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί κάποιο βίντεο στο οποίο να φαίνεται κάτι ύποπτο, ωστόσο μια μαρτυρία «άνοιξε» νέες πύλες στην έρευνα. Πρόκειται για επιχειρηματία και ακτιβίστρια της Αράχωβας, η οποία εξιστόρησε στους αστυνομικούς περιστατικά κακοποίησης ζώων στο παρελθόν, τα οποία είχαν κάνει ψυχικά ασθενείς. Στη μία μάλιστα περίπτωση, βρέθηκε ένα γατάκι λίγων μηνών μέσα σε σακούλα.
Η υπόδειξη αυτή αποτελεί διεύρυνση των ερευνών, καθώς δύο άνθρωποι που υπέδειξε, θα κληθούν για καταθέσεις, δεν σημαίνει όμως πως είναι και οι υπαίτιοι της δολοφονικής επίθεσης κατά του Όλιβερ.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στην Πάρο

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News