ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Η μητέρα είχε πορνογραφικό υλικό της ανήλικης»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα για την κατηγορούμενη για μαστροπεία και πορνογραφία ανηλίκου
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, με το παραπεμπτικό βούλευμα νσ είναι «καταπέλτης» για την μητέρα της, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίος παραμένει στη φυλακή, παρά τις εκκλήσεις τόσο των παιδιών της, όσο και των δικηγόρων της οικογένειας να επιστρέψει στο σπίτι της.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλέστηκε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη όλους τους μέχρι τώρα εμπλεκόμενους στην υπόθεση του Κολωνού, αναφέρει λεπτομερώς τα στοιχεία που «κρατούν» προφυλακισμένη τη μητέρα της 12χρονης. Όπως προκύπτει από το βούλευμα, εκτός από διακεκριμένη μαστροπεία, κατηγορείται και για πορνογραφία, αφού βρέθηκε σε ηλεκτρονικές συσκευές πορνογραφικό υλικό του παιδού της.
«Υπάρχουν στοιχεία, που αφορούν φωτογραφικό υλικό και άλλα στοιχεία, τα οποία καταδεικνύουν, ότι η μητέρα όχι απλώς φέρεται να γνώριζε, για το τι συνέβαινε με το παιδί, αλλά φέρεται να προωθούσε και εκείνη το κορίτσι. Υπάρχει πορνογραφικό υλικό σε συσκευές της μητέρας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κουσκουρή.
Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η μητέρα της 12χρονης είναι οι εξής:
– Διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας κατά προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος της απόπειρας τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ΄εξακολούθηση.
– Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή μέσω πληροφοριακών συστημάων, όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έκαι το 15ο έτος κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του.
«Αυτό που αναφέρει το βούλευμα, είναι ότι η μητέρα γνώριζε σε ένα βαθμό, όσα συνέβαιναν στο παιδί και η ίδια επιζητούσε οικονομικό όφελος. Ακόμα υπάρχουν μηνύματα που “καίνε” την κατηγορούμενη που αφορά τον εκβιασμό του βασικού κατηγορούμενου και της συζύγου του», πρόσθεσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή. Σημειώνεται ότι στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης εμπλέκονται συνολικά 38 άτομα.

Δείτε ακόμα:  Διέρρηξαν το αυτοκίνητο πολύ γνωστής παρουσιάστριας στο Χαλάνδρι

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News