Η μητέρα της 17χρονης για τον βιασμό της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ αλλά και την επόμενη μέρα
Για τον βιασμό που κατήγγειλε η 17χρονη κόρη της από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο και τον καλλιτεχνικό μάνατζέρ στο σπίτι του πρώτου στη Γλυφάδα, μίλησε η μητέρα της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.
Η γυναίκα υποστήριξε, ότι η 17χρονη αρχικά βιάστηκε από τον μάνατζερ και στη συνέχεια από τον ποδοσφαιριστή. Ισχυρίστηκε δε, ότι σύμφωνα με την κόρη της τους δύο άνδρες τους έβλεπε πρώτη φορά εκείνο το βράδυ. Επίσης ανέφερε, ότι η κόρη της και η 16χρονη φίλη της πήγαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, επειδή «η δήθεν φίλη της κόρης μου αντάλλασσε μήνυμα με τον ποδοσφαιριστή και ήθελε να βγουν». Παράλληλα ξεκαθάρισε, ότι δεν είναι η κόρη της στο βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία.
«Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»
Περιγράφοντας όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη βραδιά είπε ότι «την ώρα που ο μάνατζερ βίαζε την κόρη μου, η δήθεν φίλη συνευρισκόταν με τη θέλησή της με τον ποδοσφαιριστή». Όσο για το τι συνέβη μετά, είπε πως η κοπέλα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ήταν σε σοκ και ντρεπόταν. «Ήρθε μετά ο ποδοσφαιριστής και τη βίασε και του φώναζε όχι» συμπλήρωσε.
«Πολύ αργότερα και γνωρίζοντας ο ποδοσφαιριστής, ότι έχει συμβεί αυτό στη μικρή από το μάνατζερ» είπε απαντώντας σε ερώτηση, για το πότε πήγε στο δωμάτιο και τη βίασε ο ποδοσφαιριστής, συμπληρώνοντας ότι «δεν μπόρεσε να του αντισταθεί».
«Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της»
Η γυναίκα υποστήριξε, ότι η κόρη της θέλησε να στηρίξει τη 16χρονη φίλη της, με την οποία είχαν πάει μαζί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, για αυτό και δεν έφυγε. «Η δήθεν φίλη ήξερε τον ποδοσφαιριστή. Η κόρη μου δεν γνώριζε κανέναν από τους δύο (σ.σ. τον Σεμέδο και τον μάνατζερ), ήταν η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν. Η κόρη μου εμένα τη στήριξε, τη στήριξε γενικότερα, όλο το βράδυ εκείνο, τη δήθεν φίλη της. Δεν έφυγε, για να μην την αφήσει μόνη της» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 17χρονης.
«Δεν είναι στο βίντεο η κόρη μου»
Η μητέρα της ανήλικης αρνήθηκε ότι σε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία, συμμετέχει η κόρη της με τη φίλη της. «Δεν είναι επ΄ουδενί στο συγκεκριμένο βίντεο η κόρη μου και θα πρεπε να ντρέπονται όλοι μα όλοι κι ειδικά κάποιες μανάδες που μιλάνε για την οικογένεια μου κι άνδρες που δεν είναι πραγματικά άνδρες. Εύχομαι να μην συμβεί στα παιδιά τους» είπε φανερά ενοχλημένη.
«Δεν έστειλε ο γιος μου μηνύματα, είναι 7 ετών»
Σχολιάζοντας την υπεράσπιση του παίκτη και το γεγονός πως υποστηρίζει ότι ο γιος της έστειλε μήνυμα στον ποδοσφαιριστή εκβιάζοντας τον και ζητώντας 15.000 ευρώ, είπε ότι «ο γιος μου είναι μόλις 7 ετών».

Δείτε ακόμα:  Συνελήφθη 65χρονος με διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία

Newsroom | Pireas News