Η νέα επενδυτική πρόταση που μας επιτρέπει να φροντίσουμε για το μέλλον μας χωρίς να στερηθούμε το σήμερα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με το Full [Life Plan] της Εθνικής Ασφαλιστικής, φροντίζουμε τώρα για το μέλλον και ζούμε ξέγνοιαστα
Κανείς δεν περίμενε τις εξελίξεις που βιώνουμε εδώ και μερικά χρόνια και πώς θα μπορούσε άλλωστε; Η ζωή είναι απρόβλεπτη και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι να περιμένει. Αυτό όμως είναι και το μόνο σίγουρο, ότι η ζωή αλλάζει και δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα σου τα φέρει. Μπορείς όμως να προετοιμαστείς για αυτό! Να προετοιμαστείς για το κάθε ενδεχόμενο και να εξασφαλίσεις μία όσο πιο χαλαρή και ξέγνοιαστη ζωή για σένα και για τους δικούς σου ανθρώπους. 
Εξάλλου για αυτό δεν αγωνιζόμαστε όλοι καθημερινά; Εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα με σκοπό να εξασφαλίσουμε μια όσο πιο άνετη ζωή και με την προσδοκία ότι κάποια στιγμή θα απολαύσουμε τους καρπούς των μακροπρόθεσμων στόχων που θέσαμε.
Πώς μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να έχουμε τη ζωή που επιθυμούμε είτε κατά τη συνταξιοδότηση είτε η αποκατάσταση και το μέλλον των παιδιών μας; Η απάντηση που μας έρχεται το μυαλό είναι η δημιουργία ενός κεφαλαίου επενδύοντας σταδιακά μέρος των χρημάτων μας. Ωστόσο μία τέτοια ενέργεια δεν είναι εύκολα να γίνει από τον καθένα, χρειάζεται επαγγελματική διαχείριση από ειδικούς.
Σε αυτή την περίπτωση την απάντηση δίνει το νέο ασφαλιστικό –επενδυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Life Plan], το οποίο μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας. 
Η νέα επενδυτική πρόταση Full [Life Plan] μας επιτρέπει να φροντίσουμε για το μέλλον μας χωρίς να στερηθούμε το σήμερα. Και αυτό αφού η επένδυση μέσω του Full [Life Plan], δεν απαιτεί αρχικό κεφάλαιο, αλλά με τακτικές μηνιαίες καταβολές του ποσού που ο καθένας επιθυμεί να επενδύσει (με ελάχιστο μηνιαίο ποσό 70€ για διάρκεια του προγράμματος από 15 έτη και άνω ή 80€ για κάτω από 15 έτη), χτίζουμε σταδιακά ένα επενδυτικό κεφάλαιο, με χρονικό ορίζοντα από 10 έως 20 έτη.
Τα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος ακολουθώντας τη συγκεκριμένη επενδυτική επιλογή είναι σημαντικά, καθώς το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του. 
Ο ασφαλισμένος μπορεί να ωφεληθεί από τις ενδεχόμενα υψηλότερες αποδόσεις των μακροπρόθεσμων επενδύσεων κατά τη διάρκεια του προγράμματος, περιορίζοντας όμως ταυτόχρονα τον κίνδυνο απωλειών, καθώς η μεταβλητότητα με την παρέλευση των ετών είναι σταδιακά μειούμενη. 
Επιπλέον, η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από τον έμπειρο, διεθνούς εμβέλειας διαχειριστή, την BNP Paribas Asset Management και επομένως δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από την πλευρά του ασφαλισμένου, διασφαλίζοντάς του την ηρεμία του, ενώ παράλληλα του δίνει πρόσβαση στις διεθνείς αγορές. Αυτό που θα πρέπει να επιλέξει ο ασφαλισμένος είναι το ύψος του ποσού που επιθυμεί να επενδύσει και τη χρονική διάρκεια της επένδυσής του.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι ο ασφαλισμένος μπορεί να διασφαλίσει την οικογένειά του, μέσω της ασφαλιστικής κάλυψης που παρέχει το πρόγραμμα Full [Life Plan] ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης της επένδυσης κατά τη διάρκεια του προγράμματος με έκτακτες καταβολές. Το πρόγραμμα προσφέρει ευελιξία στον ασφαλισμένο, καθώς παρέχει το δικαίωμα εξαγοράς και μερικής εξαγοράς, εφόσον κάποιος το επιθυμεί, από τον 3ο κιόλας μήνα της επένδυσης.
Το Full [Life Plan]  επιβραβεύει τους συνεπείς ασφαλισμένους. Έτσι, στη λήξη της 10ετίας του προγράμματος (δηλαδή στην 10η ετήσια επέτειο του συμβολαίου), ο ασφαλισμένος, εφόσον δεν υπάρχει ανεξόφλητη οφειλή, θα λάβει την «Επιβράβευση δεκαετίας», ως ένα επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού Επένδυσης. Συμπληρωματικά, ο ασφαλισμένος εφόσον η διάρκεια του συμβολαίου του είναι από 15 έτη και πάνω, στη λήξη του προγράμματος  θα λάβει και μία ακόμη παροχή, την «Επιβράβευση λήξης» ως επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού Επένδυσής του.
Παρέχεται πληθώρα επιλογών κατά τη λήξη του προγράμματος, με δυνατότητα λήψης του ποσού τόσο εφάπαξ όσο και τμηματικά με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους διακανονισμού του, καθώς και με τη μορφή ισόβιας σύνταξης.
Τέλος, ο ασφαλισμένος μπορεί, εάν το επιθυμεί, να προσθέσει επιπλέον την ασφαλιστική κάλυψη της απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο τη συνέχιση της επένδυσής του σε περίπτωση ανικανότητας για εργασία.
Όλοι έχουμε στόχους και όνειρα για το μέλλον και θα πρέπει να φροντίζουμε να τα εξασφαλίζουμε με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους, επιλέγοντας σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα), να επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα: ethniki-asfalistiki.gr ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected].
Σημαντική επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στα Επενδυτικά τμήματα Κεφαλαίων.Η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.
 

Δείτε ακόμα:  «Κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ»

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News