Στο κρατητήριο θα διανυκτερεύσει απόψε o Στάθης Παναγιωτόπουλος – Εξονυχιστική έρευνα στα σπίτια του

Η νομική «ντρίμπλα» μετά τη δημοσιοποίηση του revenge porn – Ποια η γραμμή τότε και ποια τώρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς μέσω του δικηγόρου του ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» άλλαξε τη στάση του έπειτα από την κατακραυγή του κόσμου
Λογικό είναι ο κόσμος, αλλά και η κοπέλα που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου με το revenge porn, να είναι καχύποπτοι για τη συγγνώμη που ζήτησε, μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας. Κι αυτό γιατί η πλευρά του μέχρι πρότινος συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα» έκανε νομική «ντρίμπλα», αφού πριν τα αρνιόταν όλα.
Η νομική απάντηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη μήνυση που είχε κάνει η πρώην σύντροφος του για τη δημόσια διαπόμπευσή της αποτελούταν από πέντε γραμμές. Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέσα σε 23 λέξεις έδωσε γραπτά και σε υπόμνημα την άποψη του.
«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας» ανέφερε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τότε στο υπόμνημα του.
Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας εις βάρος του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού άλλαξε νομική γραμμή. «Μεταμελήθηκα ειλικρινά και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» ανέφερε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Δείτε ακόμα:  Θάνατος 63χρονης στο Ίλιον: Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος επήλθε από το εμβόλιο

Newsroom | Pireas News