Η οικογένεια Πισπιρίγκου μηνύει το γιατρό της Τζωρτζίνας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω»
Mετά τον Μάνο Δασκαλάκη  οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου μηνύουν τον γιατρό του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη.
Οι δύο, μαζί με την κόρη τους Δήμητρα και τον πατριό, θα οδηγήσουν στα δικαστήρια τον διευθυντή της ΜΕΘ στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ.
«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω» θα ισχυριστούν, σύμφωνα με το pelop.gr.
Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Ηλιάδης, γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας δήλωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης γνώριζε τις υποψίες που είχε ο ίδιος για έγκλημα.
Σε ότι αφορά την μήνυση του 30χρονου πατέρα, ο δικηγόρος του ανέφερε στον Alpha πως: «ο κ. Ηλιάδης έχει δώσει αρχές Απριλίου, αν τυχόν θυμάστε, στην 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μια εκτενέστατη κατάθεση, 9σελιδη, στην οποία αναφέρεται σε διάφορα ζητήματα σχετικά με τις νοσηλείες της Τζωρτζίνας, με τις επαφές του με τους γονείς, με αρκετά ζητήματα τα οποία ήξερε και ο ίδιος και η ανακρίτρια. Δυστυχώς, με έκπληξη ακούσαμε ότι την συνέντευξή του πριν από τρεις μέρες όπου αναφέρεται σε ζητήματα τα οποία δεν έχουν τεθεί στην κατάθεσή του υπόψιν των αρχών και σε καμία περίπτωση δεν έχουν τεθεί υπόψιν του κυρίου Δασκαλάκη. Δηλαδή, αν έχουμε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας στο μυαλό του κυρίου Ηλιάδη, ποτέ αυτό δεν το επικοινώνησε ούτε στον κύριο Δασκαλάκη ούτε σε οποιονδήποτε άλλον».

Δείτε ακόμα:  Βελτιώνεται ο καιρός την Παρασκευή σχεδόν σε όλη τη χώρα – Πού θα έχει βροχή και χιονόπτωση

Newsroom | Pireas News