Η οικογένεια της Πισπιρίγκου μηνύει τον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγέλλουν ότι πήρε τη σχολική τσάντα της 9χρονης, η οποία είχε χαθεί από το σπίτι
Με έντονο τρόπο αντέδρασε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στην είσοδο του δικηγόρου της σπιτονοικοκυράς στο σπίτι επειδή της οδού Μπιζανίου, αποφασίζοντας να καταθέσουν μήνυση εναντίον του, καθώς τον κατηγορούν ότι πήρε προσωπικά αντικείμενα της Τζωρτζίνας.
Σύμφωνα με το tempo24, η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο και κάλεσαν την Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι πήρε τη σχολική τσάντα της 9χρονης, η οποία είχε χαθεί από το σπίτι.
Για το λόγο αυτό, λίγα λεπτά αργότερα η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετέβη στην Ασφάλεια Πατρών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του δικηγόρου, γιατί όπως υποστήριξαν μπορεί να είχε το δικαίωμα να εισέλθει στο ακίνητο ως νόμιμος εκπρόσωπος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, δεν θα μπορούσε ωστόσο να πάρει πράγματα που ανήκαν στην οικογένεια της Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη.
Πάντως ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δηλώνει άγνοια για την εξαφάνιση της τσάντας από το σπίτι.
Παραβίασαν το σπίτι
Ίχνη παραβιάσεων διαπιστώθηκαν την Παρασκευή στο διώροφο της οδού Μπιζανίου, καθώς φαίνεται να υπάρχει παραβίαση των εισόδων του 1ου και του 2ου ορόφου.
Νωρίς το μεσημέρι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν συγγενείς της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα πήγαν στο διόροφο όπου έμενε και οι οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου και με την βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι.
Χωρίς να έχει εκδοθεί η απόφαση, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για να παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι δικηγόροι, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, υποστηρίζοντας πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν άνοιξαν την κεντρική είσοδο.
Οπως υποστήριξαν ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες και η είσοδος του 2ου ορόφου όπου διέμενε η σπιτονοικοκυρά έχει παραβιαστεί, δεδομένου ότι οι κλειδαριές είναι παλαιού τύπου και εύκολα μπορούν να παραβιαστούν.
Θυμίζουμε πως τον συγκεκριμένο χώρο χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο.

Δείτε ακόμα:  Το ΕΚΠΑ αφαιρεί τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα από τον Πούτιν

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News