ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Πανελλήνια Ένωση Πτυχιουχών ΥΕΦΚΚ: Ειδικό Μισθολόγιο και αύξηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας από 150€ σε 200€

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιουχών ΥΕΦΚΚ ζητά Εκλογική αποζημίωση για τους υπαλλήλους της Εξωτερικής Φρουράς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ: Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης, στους Εξωτερικούς Φρουρούς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την έκτακτη απασχόληση τους, κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των Βουλευτικών εκλογών της 21/05/2023.

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,
Αξιότιμε Κύριε Γενικέ,

Όπως σαφώς γνωρίζετε με απόφαση του Πρωθυπουργού Κο Κυριάκου Μητσοτάκη, από το 2019 η Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης, ανήκει πλέον στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η εν λόγω υπηρεσία αποτελεί ειδικό ένοπλο σώμα και έχει τα ίδια καθήκοντα σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της ΠΔ 215/2006 με εκείνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενόψει της έκδοσης ΚΥΑ (Υπουργείο Εσωτερικών – Υπουργείο Οικονομικών) και λαμβάνοντας υπόψιν την υπάρχουσα ανάγκη παροχής έκτακτης εκλογικής εργασίας, από το ΣΥΝΟΛΟ του προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την αντιμετώπιση των αυξημένων διεργασιών,προπαρασκευής και διενέργειας,των βουλευτικών εκλογών της 21/05/2023 παρακαλούμε όπως συμπεριληφθούν στην άνωθεν ΚΥΑ και οι εξωτερικοί Φρουροί των Καταστημάτων Κράτησης.

 

υεφκκ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Εξωτερικής Φρούρησης για το επίδομα των 600 ευρώ

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News