Η περίπτωση μοιάζει με του Λιγνάδη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είναι κατηγορηματικός πως όχι»
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του εντολέα του και προϊστάμενου της 44χρονης καθηγήτριας στην Λάρισα που κατηγορείται για βιασμό μίλησε σήμερα το πρωί στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.
«Είναι μία περίπτωση που μοιάζει πολύ με την υπόθεση Λιγνάδη. Ασκήθηκε και εκεί ποινική δίωξη χωρίς να ακουστεί ο φερόμενος ως δράστης ενός εγκλήματος, της ίδιας ποιότητας εγκλήματος και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρξε αυτόφωρο», υποστήριξε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Αλέξης Κούγιας.
«Ασκήθηκε ποινική δίωξη. Έχω ένα νομικό προβληματισμό για το τι πρέπει να κάνω. Προσανατολίζομαι να ακολουθήσω την ίδια νομική τακτική. Ένας δικηγόρος εκείνο που πρέπει να ενεργοποιεί είναι το νόμο. Εδώ έχουμε μια επανάληψη ακυρότητας της διαδικασίας. Ο νόμος θέτει προ των ευθυνών τους εισαγγελείς και τους καθορίζει τα πλαίσια μέσα από τα οποία ασκούν ποινική δίωξη», συμπλήρωσε.
«Είναι κατηγορηματικός πως όχι. Έχουμε πάρα πολλά στοιχεία για την υπόθεση αυτή. Δυστυχώς δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να τα εκθέσουμε, όμως σήμερα και στα πλαίσια που προβλέπει ο νόμος θα προσπαθήσω να ακυρώσω την ποινική δίωξη και να δοθεί η δυνατότητα στον ιδιαίτερα καλλιεργημένο, μορφωμένο και αξιόλογο εντολέα μου να εκφράσει την άποψη του», είπε στην συνέχεια.

Δείτε ακόμα:  Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Newsroom | Pireas News