Η πολιτεία να αποφύγει οποιουδήποτε αιφνιδιαστικό μέτρο που θα στοχοποιεί άδικα το νησί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Απευθύνω προσκλητήριο υπευθυνότητας και συνέπειας»
Έκκληση σε όλους για πλήρη συμμόρφωση με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτοκόλλα απευθύνει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Σαντορίνης, Αντώνης Σιγάλας, προκειμένου, όπως λέει, να κερδηθεί το στοίχημα της φετινής τουριστικής περιόδου.
«Όλοι μαζί θα κρατήσουμε τη Σαντορίνη αλώβητη ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σιγάλας απευθύνει, όπως λέει, προσκλητήριο υπευθυνότητας και συνέπειας σε όλες τις επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος, σε όλους τους κατόχους μέσων μαζικής μεταφοράς, δημόσιων και ιδιωτικών, σε όσους απασχολούνται με την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού.

Την ίδια στιγμή καλεί τον καθένα ξεχωριστά να περιφρουρήσει τη σωστή λειτουργία της επιχείρησής του και όλοι μαζί να περιφρουρήσουν την εικόνα και το μέλλον των νησιών, όπως αναφέρει.
Τέλος καλεί την πολιτεία, όπως αναφέρει στη δήλωσή του, να συνδράμει ουσιαστικά τις προσπάθειες της Σαντορίνης, ώστε να αξιολογεί σωστά τα επιδημιολογικά στοιχεία που αφορούν τη Σαντορίνη και να αποφύγει τη λήψη οποιουδήποτε αιφνιδιαστικού μέτρου που θα στοχοποιεί άδικα το νησί, όπως τονίζει.
Να σημειωθεί ότι οι πληρότητες στα καταλύματα του νησιού ξεπερνάνε το 70% κατά μέσο όρο και σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν και πλέον του 85%.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πού γίνονται δωρεάν rapid tests σήμερα Πέμπτη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News