«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν σε σύγχυση όταν μιλούσε για τον θάνατο της Ίριδας»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι είπε ο συνήγορος της 33χρονης για την μαρτυρία σχετικά με την χορήγηση κεταμίνης
Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις αντικρουόμενες πληροφορίες και μαρτυρίες σχετικά με τον χρόνο θανάτου της μικρής Ίριδας, σε ηλικία λίγων μηνών, στο σπίτι της οικογένειας.
«Η εν λόγω πρωινή ώρα προκύπτει από την εντύπωση που ίσως αποκόμισε η ίδια. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν σε πλήρη σύγχυση εκείνο το πρωί και την ώρα που έκανε τις δηλώσεις».
«Η ίδια αναφέρει ότι νωρίτερα είχε σηκωθεί και είχε ελέγξει το μωρό, πιθανότητα ήταν εκείνη η ώρα, μεταξύ 8-9 το πρωί. Ήταν Σάββατο, σηκώθηκαν γύρω στις 11 παρά και πήγαν να δουν το μωρό και είδαν πως δεν αναπνέει», συμπλήρωσε ο συνήγορος, για να σπεύσει να διευκρινίσει πως «η υπόθεση της μικρής Ίριδας δεν έχει έρθει στα χέρια μου ως δικογραφία, όπως της Τζωρτζίνας» και πως όσα ξέρει τα έχει ακούσει από μαρτυρίες και συζητήσεις.
Σχετικά με την μαρτυρία για την χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα κατά την νοσηλεία της στο Ωνάσειο,ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «γενικά για την στάση της μητέρας και της σχέσης της με το παιδί, υπάρχει μια μαρτυρία που έχει λάβει και η μητέρα πριν συλληφθεί, αλλά και ο προηγούμενος συνήγορος της και εγώ. Υπάρχει αναφορά πως είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα η συγκεκριμένη ουσία σε προγενέστερο χρόνο».
«Αυτή η χορήγηση ήταν η αιτία θανάτου. Είναι προφανές πως μετά από 7 μήνες η ουσία έχει μεταβολιστεί και δεν μπορεί να ανιχνευθεί», ενώ είπε πως τα εν λόγω έχει υποστηρίξει «ένα άτομο που εκείνο το διάστημα εργαζόταν στο νοσοκομείο και προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές».
Όπως σημείωσε, «δεν έχει αλλάξει το παραμικρό, η θέση της είναι δηλωμένη και πάγια. Της προκαλεί άσχημη εντύπωση ότι ακούγονται πολλές ψευδείς και αντικρουόμενες μεταξύ τους πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση», ενώ σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο συνήγορος ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει επαφές και συνομιλίες μαζί του, ενώ και η απόφαση της να ζητήσει διαζύγιο δεν αποτελεί προτεραιότητα, καθώς πρωτεύει να αποκρούσει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Δείτε ακόμα:  Εντυπωσιακά υποβρύχια πλάνα από την άσκηση στον Ευβοϊκό Κόλπο

Newsroom | Pireas News