Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάς γλεντάει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Νομίζω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα», τόνισε η παρουσιάστρια
Πολύ κόσμος είχε συμφωνήσει με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και την ανάρτησή της στο instagram για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.  Η δημοσιογράφος-συγγραφέας και παρουσιάστρια θεωρεί ότι η κατηγορούμενη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, κοροϊδεύει όλη την ελληνική κοινωνία.
«Δεν θέλω να πάω στα χωράφια των ψυχολόγων, γιατί ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω σαν ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει ασχοληθεί με ανθρώπινες ψυχές είναι σίγουρα μια διαταραγμένη προσωπικότητα, σίγουρα είναι πολύ χειριστική και αυτή τη στιγμή χειρίζεται όλη την ελληνική κοινή γνώμη αν το καλοσκεφτούμε. Αυτή τη στιγμή ένα κομμάτι της συνειδητότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από την φυλακή και αυτή την άβολη κατάσταση που βρίσκεται, θεωρώ ότι μας γλεντάει! Μας χειρίζεται και όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα συζητάμε για αυτό το θέμα», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου  για την υπόθεση στην Πάτρα στην εκπομπή Live News του Mega και τόνισε:
«Είναι σίγουρα μια γυναίκα που στην καλύτερη περίπτωση θεωρώ ότι υποφέρει από ναρκισιστική διαταραχή βαριά, για αυτό και είναι τόσο χειριστική, αλλά νομίζω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα. Αυτό όμως θα το κρίνουν οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι που θα πρέπει να την εξετάσουν γιατί δεν είναι φυσιολογικη αντίδραση αυτή».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πάνω από 10 δισ. ευρώ τα έσοδα του τουρισμού για το 2021

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News