Η συνεργασία, η κοινή προσπάθεια και η ευλογία του Θεού δίνουν λύση στα προβλήματα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών
«Η συνεργασία, η κοινή προσπάθεια και η ευλογία του Θεού δίνουν λύση στα προβλήματα», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, την οποία τέλεσε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.
Ευχήθηκε, μάλιστα, ο καινούργιος χρόνος να έχει αυτά τα κοινά γνωρίσματα, ενώ επισήμανε ότι αυτός που βοηθάει, ευλογεί και δίνει λύσεις είναι ο Χριστός μας που γεννήθηκε σήμερα.
Στην τέλεση του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας συλλειτούργησαν οι επίσκοποι Θεσπιών Παύλος και Καρυουπόλεως Νεκτάριος.

Παρέστησαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος πιστών.
Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τα Χριστούγεννα ανέγνωσε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Για βιασμό ανηλίκου παραπέμπεται ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News