«Η Τζωρτζίνα έδειχνε να φοβάται κάτι», αποκάλυψε νοσηλεύτρια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο σοκ προκαλεί τα όσα ισχυρίζεται η νοσοκόμα για τη συμπεριφορά της μητέρας, σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ»
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας σε διιάστημα 2,5 ετών. Όλες οι πληροφορίες που έχουν βγει τελευταία στο προσκήνιο συγκλίνουν ότι κομβικό ρόλο θα παίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, η οποία έδειχνε να φοβάται κάτι μετά το θάνατο της Ίριδας, όπως ισχυρίστηκε νοσηλεύτρια τη νύχτα της Παρασκευής, στο «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.
Συγγενείς, φίλοι, και άτομα από το νοσοκομείο μιλούν για την ψυχολογία της Τζωρτζίνας, την ανατριχιαστική ζωγραφιά της που έφερε στο «φως» η εκπομπή, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα της.
«Η Τζωρτζίνα τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας, με όσους μιλούσε για το γεγονός που είχε τραυματίσει την ψυχούλα της, ξεκινούσε τη διήγησή της από την κουζίνα και μετά. Εκεί δηλαδή που η θεία της μετέφερε το βρέφος για να το επαναφέρει μαζί με τη Ρούλα. Φαινόταν σαν να είχε διαγράψει εντελώς το πριν από το μυαλό της και όταν τη ρωτούσαμε σχετικά, έδειχνε σαν κάτι να φοβάται», περιγράφει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον υπογραμμίζοντας την έντονη ανησυχία όλων σχετικά με την ψυχολογία της Τζωρτζίνας.
Τα όσα αναφέρει νοσηλεύτρια, όχι μόνο προκαλούν ανατριχίλα, αλλά εγείρουν και πολλά ερωτηματικά.
«Αυτά που θα σας πω, έγιναν όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο και πριν πάθει την ανακοπή. Καταλαβαίνετε ότι πέσαμε όλοι να βοηθήσουμε μετά το θάνατο της Ίριδας που ήταν πρόσφατος. Ρωτήσαμε τη μητέρα για το πώς έχει πάρει το θάνατο της δεύτερης αδελφής της. Μας απάντησε με έναν τρόπο που τουλάχιστον εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είπε “Μια χαρά είναι, μη σου πω πως ζήλευε και τώρα νιώθει καλύτερα μόνη της”», αποκαλύπτει νοσηλεύτρια.

Δείτε ακόμα:  Δεν θα πιστέψετε που έκρυβε μια συμμορία 5 κιλά ηρωίνης

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News