Ήδη έχουν γίνει ενέργειες για τη διαγραφή οφειλών των πυρόπληκτων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία διευκρίνισε πως έχει η κατάσταση
Σε ανακοίνωση προχώρησε η ΔΕΗ και διευκρινίζει πως έχουν ήδη προχωρήσει οι ενέργειες για τη διαγραφή των χρεών των πυρόπληκτων από τις τελευταίες καταστροφικές φωτιές στη χώρα.
Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:
«Η ΔΕΗ αναγνωρίζοντας την αγωνία των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές θα ήθελε να υπενθυμίσει στους πελάτες της πως έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή τόσο των ληξιπρόθεσμων όσο και των ενεργών οφειλών τους, όπως είχε αρχικά εξαγγείλει με το από 10/08/2021 σχετικό Δελτίο Τύπου.
Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών καθώς και με τη συνδρομή των συναρμόδιων φορέων, η ΔΕΗ εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή, διασφαλίζοντας την απλότητα και την ταχύτητα της διαδικασίας.
Ως εκ τούτου οι λογαριασμοί που έχουν τυχόν εκδοθεί και αποσταλεί στους πληγέντες που εντάσσονται στη διαδικασία, δεν είναι απαιτητοί και η ΔΕΗ επιδεικνύοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της θα τους συμπεριλάβει στο πλαίσιο των διαγραφών που θα πραγματοποιηθούν έως τέλος του έτους».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Όχι» σε προσωρινό «πάγωμα» στην εμπλοκή επαγγελματιών στην απονομή συντάξεων ΕΦΚΑ

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News