Ηλεκτρονικές εγγραφές από αύριο 1η Σεπτεμβρίου στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα υποβάλλονται οι εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής–ανανέωσης εγγραφής
Σε λειτουργία θα είναι από αύριο 1η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 07:00 έως τα μεσάνυχτα της 5ης Σεπτεμβρίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής-ανανέωσης εγγραφής για Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, σε λειτουργούντα τμήματα.
Επίσης, όπως ενημερώνει το υπουργείο Παιδείας, από την 11η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 έως τη 15η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23:59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία, προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής–ανανέωσης εγγραφής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Η έγκριση των εκπρόθεσμων εγγραφών πραγματοποιείται από τον/τη Διευθυντή/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκτυπώνουν την ηλεκτρονική αίτηση και την καταθέτουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου, προκειμένου ο/η τελευταίος/α να τα αποστείλει στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Οι αιτήσεις για την κατ΄ εξαίρεση και εκπρόθεσμη εγγραφή στα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια, στα παραπάνω χρονικά διαστήματα, θα υποβληθούν χειρόγραφα (εκτός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-εγγραφές) στο Π.ΕΠΑ.Λ. προτίμησης

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Φοιτητές έκλεισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών στο γραφείο του – Φρουρούν και το αυτοκίνητό του για να μην διαφύγει

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News