«Ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών» ισχυρίζεται ο Αλβανός «δράκος»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομολόγησε τον βιασμό της 34χρονης και την απόπειρα βιασμού 24χρονης υποστηρίζοντας ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης
Ο 45χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για βιασμό και απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος συνελήφθη από τις Αλβανικές Αρχές στον Αυλώνα και παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία το πρωί της Τρίτης, ομολόγησε τις πράξεις που διέπραξε τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου σε βάρος μίας 34χρονης και μίας 24χρονης.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 45χρονος παραδέχθηκε κατά την προανάκριση στους αστυνομικούς, ότι βίασε την 34χρονη και αποπειράθηκε να βιάσει την 24χρονη. Επικαλέστηκε δε ως ελαφρυντικό για τις πράξεις του, ότι είχε κάνει νωρίτερα χρήση ναρκωτικών.
Όπως είπε, το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου είχε πάει στην πλατεία Βάθη, όπου αγόρασε κοκαΐνη, την οποία έκανε χρήση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε υπερδιέγερση. Μάλιστα, επικαλέστηκε την κατάσταση αυτή στην οποία ισχυρίζεται ότι βρισκόταν, για να δικαιολογήσει ότι η αποτυχημένη απόπειρα να βιάσει 24χρονη, στο αυτοκίνητο της οποίας εισέβαλε και απείλησε με μαχαίρι, όχι μόνο δεν τον απέτρεψε, αλλά προχώρησε λίγη ώρα αργότερα στον βιασμός της 34χρονης σε κοντινό πάρκο από τη στάση, όπου το θύμα περίμενε το λεωφορείο.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ιερέας πλακώθηκε στο ξύλο με τον… νέο σύντροφο της παπαδιάς

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News