ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Ίσως να υπάρχει λίγο μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη» δήλωσε ο τραγουδιστής που ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στις δράσεις της ΜΚΟ
Για την σχέση του με την «Κιβωτό του Κόσμου» και τις σκέψεις του σχετικά με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την ΜΚΟ και τον πατέρα Αντώνιο μίλησε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Πρωινό μας».
«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην Κιβωτό του Κόσμου. Φοβάμαι πως ίσως να υπάρχει λίγο μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η Δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής.
Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε ακόμα: «Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή… Ας περιμένουμε και ας μην καταδικάζουμε με την πρώτη ματιά».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αυτή είναι η νέα εκπομπή της Ιωάννας Λίλη στο Open

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News