Ήταν νεκρή δύο μήνες μέσα στο σπίτι της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν την αναζήτησε κανείς – Εντοπίστηκε από την Αστυνομία που κλήθηκε για έντονη δυσοσμία
Η δυσοσμία που αναδύονταν από κλειστό σπίτι σε συνοικία στο Παγκράτι Λαμίας, αποκάλυψε την τραγωδία 67χρονης γυναίκας, που ζούσε μόνη της σε αυτό.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί μετά από αναφορές γειτόνων για την έντονη οσμή που αναδυόταν, βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα. Η 67χρονη που έμενε εκεί, πρέπει να είχε χάσει τη ζωή της ίσως και πριν δύο μήνες και πλέον είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκκαλα της, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. Η άτυχη γυναίκα δεν είχε επαφές με τους γείτονες, που δεν την αναζήτησαν, το διάστημα που δεν την είχαν δει.
Πριν από 15 περίπου ημέρες είχαν πρωτοενοχληθεί από τη μυρωδιά του σώματος που βρισκόταν σε αποσύνθεση, πίστεψαν όμως ότι ήταν από τα σκουπίδια και είχαν ειδοποιήσει το Δήμο. Όταν η μυρωδιά επέμεινε, συνδύασαν την εξαφάνιση της γυναίκας και κάλεσαν την Αστυνομία, που το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε την τραγωδία.
Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το εγκληματολογικό της Ασφάλειας, δε διαφαίνεται η διάπραξη εγκλήματος, ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβώσουν από τι προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Δείτε ακόμα:  Συνεχίζεται η δίκη για τον «Dr Kontos» με τις καταθέσεις των μαρτύρων

Newsroom | Pireas News