«Ήταν το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί» είπε η σύζυγός του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είχε αντιληφθεί οτι δεν ήταν σε καλή κατάσταση
Ο ξαφνικός χαμός του Αντώνη Συκάρη τα ξημερώματα της Τρίτης συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, καθώς ήταν πολύ γνωστός, αγαπητός σε όλους και ο καλύτερος ορειβάτης της χώρας.
Οι περισσότεροι δεν περίμεναν πως θα τον νικούσε ένα βουνό που τόσο πολύ αγαπούσε, όμως η σύζυγός του Καλιόπη είχε καταλάβει τι γινόταν.
Μιλώντας στον Alpha, αποκάλυψε πως είχε αντιληφθεί οτι δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ για τον θάνατό του είπε πως «ήταν το καλύτερο τέλος», καθώς και ο ίδιος θα ήθελε να φύγει σε ένα τέτοιο σημείο.
«Εγώ θα ήθελα να μείνει εκεί, γιατί αυτό αγαπούσε και αυτό θα ήθελε και εκείνος. Είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε να κάνει ένα βουνό σε ορειβάτη. Είναι το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί για εκεί. Άλλωστε ήξερε πόσο επικίνδυνο είναι και σίγουρα αν ήθελε να φύγει από την ζωή, θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια για το αν είχε αντιληφθεί την κατάστασή του, απάντησε: «Μα το ήξερα, είχαμε μιλήσει και πιο πριν και μου έλεγε: “δεν είμαι καλά” και οτι “είμαι πάρα πολύ εξαντλημένος”. Δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν είχε άρθρωση ολόκληρη. Είχε εξαντληθεί και για αυτό έφυγε».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νεκροί και οι δύο επιβαίνοντες του αεροπλάνου που συνετρίβη ανοιχτά της Σάμου

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News