«Ήξερε ακριβώς τι έκανε» λέει για τον δράστη ο ψυχίατρος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οδεύει προς κανονικό κελί ο γυναικοκτόνος
Τους ισχυρισμούς που προέβαλε ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, ο οποίος παραμένει κρατούμενος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, φέρεται να έχει αποδομήσει ο διορισμένος ψυχίατρος που τον εξέτασε.
Ο ειδικός είχε να δώσει δύο απαντήσεις σχετικά με τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα και τους ισχυρισμούς που είχε προτάξει. Αν ο δράστης ήταν εξαρτημένος από τοξικές ουσίες και αν πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο. Σύμφωνα με το Star, η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις είναι αρνητική, σύμφωνα με τον ειδικό που τον εξέτασε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Όπως μάλιστα ανέφερε στην πραγματογνωμοσύνη «στον παρόντα χρόνο δεν έχει ενεργή ψυχοπαθολογία και την ημέρα που τέλεσε το έγκλημα, δεν είχε διαταραγμένη καμία πνευματική του λειτουργία».
Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει, πως ο δράστης ήταν σε θέση να αντιληφθεί το άδικο των πράξεών του. Ακόμα και σε ό,τι αφορά στην εξάρτηση του από τα ναρκωτικά, το συμπέρασμα του πραγματογνώμονα είναι πως «δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εξαρτημένο άτομο». «Ήξερε ακριβώς τι έκανε, όταν δολοφονούσε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων» φέρεται να κατέληξε ο ψυχίατρος που τον εξέτασε.
Με δεδομένη την έκθεση του ειδικού, δεν υπάρχει πλέον λόγος ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους να βρίσκεται στο ψυχιατρείο των φυλακών και άμεσα αναμένεται να μεταφερθεί σε κανονικό κελί.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler: Η Μαριάνθη Κάσδαγλη δε «μάσησε» τα λόγια της- Νέες δηλώσεις

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News