«Και μετά κατηγορούν τα θύματα που δεν μιλούν»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κυρία Κούρκουλα δεν είμαστε εμείς “σκευωροί”. Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων» απαντά στη φίλη του καταδικασθέντα ηθοποιό
Αιχμές για την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών να μείνει εκτός φυλακής ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο, παρά την καταδικαστίκη απόφαση κάθειρξης 12 ετών για δύο βιασμούς, αφήνει με ανάρτήσεις της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.
Η δημοσιογράφος σχολιάζοντας την απόφαση τονίζει, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης αύριο «θα πίνει καφεδάκι στη βεράντα του» και συμπληρώνει σκωπτικά ότι «μετά κατηγορούν τα θύματα που δεν μιλούν». Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε: «Του έδωσαν αναστολή. Αύριο θα πίνει καφεδάκι στη βεράντα του. Μέχρι την έφεση, ένας καταδικασμένος βιαστής ανηλίκων θα κυκλοφορεί ελευθερος. Και μετά κατηγορούν τα θύματα που δεν μιλούν. Τώρα φάνηκε ποιοι είναι οι αληθινοί σκευωροί σε αυτή την ερεβώδη υπόθεση. Και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η διερεύνηση των κινήτρων τους».

Σε άλλη της ανάρτηση, η Έλενα Ακρίτα απευθύνθηκε στην Ελένη Κούρκουλα και την κατάθεση της στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Η δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Κυρία Κούρκουλα δεν είμαστε εμείς “σκευωροί”. Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων».

Δείτε ακόμα:  Τοπικές βροχές και καταιγίδες αύριο Παρασκευή

Newsroom | Pireas News