Και νέα καταγγελία θα έρθει στο φως προαναγγέλλει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο μουσικός μιλώντας στο Mega είπε, ότι το άτομο αυτό θα κινηθεί νομικά εναντίον του παρουσιαστή
Στις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οι οποίες πληθαίνουν μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση ερωτικών βίντεο σε ιστοσελίδα πορνό, αναφέρθηκε ο μουσικός Μαυρίκιος Μαυρικίου, λέγοντας πως ακόμα μια καταγγελία θα έρθει στο φως της δημοσιότητας.
Όπως ανέφερε στην κάμερα του Mega o Μαυρίκιος Μαυρικίου, όταν τον ρώτησαν για τον παρουσιαστή «ξέρω κάποια πράγματα, μια ιστορία που συνδέεται με αυτό το θέμα, που φοβάμαι ότι σύντομα θα βγει στη φόρα, και ξέρω ότι μαζεύονται». Σε ερώτηση αν το άτομο αυτό θα κινηθεί νομικά, ο μουσικός απάντησε θετικά.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα σήμρα σε άλλη μία αποκάλυψη για την περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προχώρησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα, που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. «Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του μαζί της.
Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Δείτε ακόμα:  Aύξηση θανάτων και μείωση γεννήσεων στα Χανιά

Newsroom | Pireas News