Καιρός: Κακοκαιρία μέσα στην άνοιξη– Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Καιρός: Κακοκαιρία μέσα στην άνοιξη– Πότε θα χιονίσει στην Αττική

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η κακοκαιρία έρχεται για να «ασπρίσει» τη χώρα και ήδη από τα βορειότερα τμήματα, έχει ξεκινήσει η επέλαση του χιονιά. Στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ο υδράργυρος το πρωί της Τετάρτης έδειχνε θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν, με τις ψυχρές αέριες μάζες που έρχονται από τον βορρά να επηρεάζουν τη χώρα, ενώ και στα πελάγη επικρατούν δυνατοί και θυελλώδεις άνεμοι.

Η κακοκαιρία στο πρώτο της κομμάτι, θα πλήξει κυρίως την ανατολική χώρα και τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν όσο περνά η μέρα. Αναμένουμε χιονοπτώσεις στην Μαγνησία, προς την Φθιώτιδα, την Αττική και τη Βοιωτία, στην κεντρική και βόρεια Εύβοια και στην βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Δείτε ακόμα:  Ολικό lockdown στον Πειραιά από την Πέμπτη – Τι κλείνει

Στην Αττική αναμένονται βροχές, χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα βορειότερα τμήματα του νομού, η κακοκαιρία θα υποχωρήσει το μεσημέρι, όμως όσο πέφτει η νύχτα θα ξαναχαλάσει και δεν αποκλείεται αύριο Πέμπτη 25η Μαρτίου να δούμε ακόμα και νιφάδες στην παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας!

Ιδιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη με τα φαινόμενα να εξασθενούν μέσα στη μέρα και την κακοκαιρία να επανέρχεται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Newsroom | Pireas News