Κακοκαιρία "Ελπίδα": Γενική αργία και η Τετάρτη  26/1 – Ποιες περιοχές αφορά

Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Γενική αργία και η Τετάρτη  26/1 – Ποιες περιοχές αφορά

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η συγνώμη της πολιτείας δεν πρέπει να είναι προσχηματική, δήλωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης ενημερώνοντας για τις εξελίξεις. Υποστήριξε δε ότι τώρα είναι η ώρα της μάχης και όχι του καταλογισμού των ευθυνών.

Είπε ότι με μεγάλη προσπάθεια χθες το βράδυ απεγκλωβίστηκαν 3.500 πολίτες από την Αττική Οδό και 1.800 οχήματα. Παράλληλα, έγινε προσπάθεια να βοηθηθούν οι άνθρωποι με κουβέρτες και φιλοξενία σε ξενοδοχεία.

Προσπάθεια γίνεται να απεγκλωβιστούν όλοι το συντομότερο, όπως είπε. Γίνονται μεταφορές με τον προαστιακό σε όσους διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Στην Αττική Οδό μεταφέρονται στη ΛΕΑ τα οχήματα που εγκαταλείφθηκαν από τους οδηγούς τους για να εργαστούν τα οχήματα καθαρισμού του δρόμου.

Ο υπουργός επεσήμανε ότι αποτράπηκε κάποιος τραυματισμός ή κάτι χειρότερο.

Σε ότι αφορά την ηλεκτροδότηση, είπε ότι μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα διαθέσει η Πολιτική Προστασία δυο ελικόπτερα στον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να εντοπίσει σημεία βλαβών.

Το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμο και με τον Προαστιακό και από Βάρης Κορωπίου.

Γνωστοποίησε δε παράταση αργίας για Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Για τα σχολεία θα τοποθετηθούμε εκ νέου» είπε ο υπουργός.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Για δύο 24ωρα η κατάσταση της χιονόπτωσης θα είναι ακραία στη χώρα μας

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.