Κακοποίηση 5 παιδιών από την θεία τους – Οι γονείς τους βρίσκονται στη φυλακή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναζητείται δομή που θα τα φιλοξενήσει
Μια πολύ άσχημη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στη Λάρισα, καθώς αφορά κακοποίησης ανηλίκων. Όπως έγινε γνωστό πέντε παιδιά κακοποιούνταν συστηματικά από τη θεία τους η οποία έχει αναλάβει την επιμέλεια τους καθώς οι γονείς του βρίσκονται στη φυλακή.
Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μίνα Μαυρογιάννη τα πέντε ανήλικα αδέλφια από 9 έως 16 ετών έχουν βρει καταφύγιο από την περασμένη Τετάρτη στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας. Την επιμέλεια των παιδιών, οι γονείς των οποίων βρίσκονται και οι δυο στη φυλακή, έχει η θεία τους, η οποία διέμενε μαζί τους μαζί με μία φίλη της. Οι γυναίκες φέρεται όλο το τελευταίο διάστημα να κακοποιούσαν τα παιδιά, τους φερόταν άσχημα με αποκορύφωμα τα παιδιά να αναγκάζονται να μένουν τα βράδια ακόμη και μέσα σε ένα αυτοκίνητο.
Αφού ειδοποιήθηκαν οι αρχές, οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Τα πέντε παιδιά παραμένουν από την περασμένη Τετάρτη στο Γενικό Νοσοκομείο καθώς δεν υπάρχει δομή για να τα φιλοξενήσει. Εκείνο το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση για να καταλάβει κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα παιδιά αυτά είναι πως σύμφωνα με τα όσα μου έλεγαν άνθρωποι του νοσοκομείου, είναι χαρούμενα που βρίσκονται εκεί, ενώ τώρα το λόγο έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να βρεθεί δομή για να φιλοξενηθούν τα παιδιά αυτά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Έχω δει γονείς να είναι σκληροί αλλά δεν έχω δει γονείς να μη λυγίζουν»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News