Καρέ-καρέ ο εικονικός εμβολιασμός στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας – Δείτε το βίντεο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο «μαϊμού» εμβολιασμός φαίνεται να έχει καταγραφεί και από την ΕΛ.ΑΣ.
Έγιναν 3 συλλήψεις για εικονικούς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού στο Κέντρο Υγείας του ΙΚΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στο… κόλπο ήταν μια νοσηλεύτρια, μια γραμματέας, αλλά και μια γιατρός (πλαστική χειρουργός), που πήρε το εικονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού και το Mega έφερε στην επιφάνεια το βίντεο.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γιατρός είχε φίλη τη νοσηλεύτρια και την ρώτησε αν μπορεί να της δώσει το πιστοποιητικό χωρίς να κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού, όπως και έγινε.
Ωστόσο, η νοσηλεύτρια πέταξε τη δόση του εμβολίου, κάποιος τη βρήκε και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.
Τελικά συνελήφθη η νοσηλεύτρια, η γραμματέας και η γιατρός.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «μαϊμού» εμβολιασμός φαίνεται να έχει καταγραφεί και σε βίντεο από την ΕΛΑΣ.
Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. και αναφέρει τα εξής: «Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, τρεις ημεδαπές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Ειδικότερα, οι δυο ημεδαπές με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορωνοϊού.
Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Από την επακόλουθη έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των ανωτέρω ημεδαπών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.
Από την έρευνα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.
Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.»

Δείτε ακόμα:  Εικοσιτετράωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ στις 21 Μαΐου

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News