Καταδρομική επίθεση ΜΑΤ και ΟΠΚΕ στο Σχιστό καταγγέλλει ο Δήμος Κερατσινίου

Καταδρομική επίθεση ΜΑΤ και ΟΠΚΕ στο Σχιστό καταγγέλλει ο Δήμος Κερατσινίου

Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καταδρομική επίθεση των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ σε συνεργασία με μηχανισμούς της περιφέρειας Αττικής», αργά το βράδυ της Τρίτης στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Σχιστό που βρίσκεται αποκλεισμένος από τη δημοτική αρχή Κερατσινίου-Δραπετσώνας, καταγγέλλει ο δήμος.

Όπως ισχυρίζεται η δημοτική αρχή, η εντολή δόθηκε προφορικά στις αστυνομικές δυνάμεις από την Εισαγγελέα Πειραιά, μετά από αίτημα του αντιπεριφερειάρχη Αττικής και η επίθεση συνοδεύτηκε με προπηλακισμούς και απειλές για συλλήψεις του αντιδημάρχου καθαριότητας και των εργαζομένων του δήμου που βρίσκονταν στα απορριμματοφόρα, τα οποία είχαν κλείσει την είσοδο του ΣΜΑ.

«Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι κυβέρνηση και περιφερειακή αρχή οφείλουν να σεβαστούν και να αφουγκραστούν την οργή και την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας που για δεκαετίες επωμίστηκε το βάρος των σκουπιδιών. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι αγώνες μας για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων του δήμου μας αλλά και των κατοίκων του Πειραιά θα συνεχιστούν μ’ ένα και μοναδικό αίτημα. ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ. Διεκδικούμε μια κοινωνικά δίκαιη λύση. Δεν ανεχόμαστε άλλο να είμαστε η πίσω αυλή της Αττικής» τονίζει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέο Κέντρο Υγείας στο Κερατσίνι

Newsroom | Pireas News