Καταφύγι: Η πιο «άγρια» παραλία της Ελλάδας με τις φυσικές μαρμάρινες εξέδρες (video)

Καταφύγι: Η πιο «άγρια» παραλία της Ελλάδας με τις φυσικές μαρμάρινες εξέδρες (video)

TRAVEL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιάζει κυριολεκτικά με ένα καταφύγιο σε ένα μέρος άγριας και σπάνιας ομορφιάς

Υπάρχουν παραλίες πολυφωτογραφημένες αλλά και παραλίες που μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό σου αλλά δεν είναι τόσο γνωστές.

Μια από αυτές τις ελληνικές παραλίες είναι το Καταφύγι στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στη Μάνη. Κοντά στον Άγιο Νικόλαο στον δρόμο προς Τραχήλα βρίσκεται το σπήλαιο Καταφύγι

Το Καταφύγι, λοιπόν, δεν έχει καθόλου τυχαία αυτό το όνομα. Μοιάζει κυριολεκτικά με ένα καταφύγιο σε ένα μέρος άγριας και σπάνιας ομορφιάς. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι οι φυσικές μαρμάρινες εξέδρες της. Πρόκειται για τους περίεργους σχηματισμούς που δημιουργούν τα πετρώματα της παραλίας, δίνοντας στο τοπίο μία άγρια όψη. Οι λάτρεις της περιπέτειας δεν είναι τυχαίο ότι σκαρφαλώνουν και κάνουν βουτιές από τον ψηλό βράχο ύψους 12 μέτρων που στέκει ακριβώς δίπλα από το νερό.

Οι ελληνικές παραλίες, όπως το Καταφύγι είναι απλώς η αφορμή για να ξεκινήσεις ένα από τα ομορφότερα ταξίδια για διακοπές της ζωής σου, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Ήταν ένα ατυχές συμβάν ο θάνατος του», ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος μεσίτης

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.