Καταγράφηκε από κάμερες να ρίχνει φόλες δηλητηριάζοντας δύο σκυλιά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δικογραφία σχηματίστηκε εναντίον δύο ανδρών
Δικογραφία εναντίον δύο ανδρών, ο ένας εκ των οποίων φέρεται να θανάτωσε με φόλες δύο σκύλους στο Τομπρούκ Ηρακλείου και ο δεύτερος για συνέργεια, σχηματίζει η αστυνομία Χερσονήσου.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη ενός γερμανικού ποιμενικού, αρχικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς και από μια γυναίκα, που είδε νεκρό και το δικό της σκύλο στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο περιφερειακός σταθμός της ΕΡΤ στο Ηράκλειο, ο καταγγέλλων έχει στη διάθεσή του βίντεο, που δείχνει έναν άνδρα να ρίχνει το δηλητηριασμένο δόλωμα στο σημείο, από όπου την επόμενη μέρα πέρασε ο ίδιος με το σκύλο του και δηλητηριάστηκε.
Χθες, ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της θυροφυλακής εντόπισε μεγάλα κομμάτια κρέατος με ισχυρή φόλα, από από την οποία θανατώθηκαν τα δύο σκυλιά. Η αστυνομία ταυτοποίησε με βάση το βίντεο δύο άνδρες, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ωστόσο θα έρθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη για κακουργηματικές πράξεις.
Ο άνδρας που φαίνεται να οδηγεί δίκυκλο και να σταματάει στο επίμαχο σημείο, αρνείται ότι έριξε το δηλητηριασμένο κρέας, κάτι που διαψεύδει το βίντεο. Το δεύτερο άτομο κατηγορείται για συνέργεια.

Δείτε ακόμα:  Πολύ υψηλός και σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο»

Newsroom | Pireas News