Καταγγελία-σοκ ενδοοικογενειακής βίας – «Κρέμασε το μωρό από το μπαλκόνι και πήγε να με σκοτώσει»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η καταγγέλλουσα έχει υποβάλει εναντίον του πρώην συντρόφου της επτά μηνύσεις, όμως δεν έχει συλληφθεί ποτέ
Σοκ προκαλεί νέα καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα, όπου νεαρή γυναίκα κατήγγειλε τη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της, ο οποίος όπως είπε, τη χτυπούσε και την απειλούσε, ενώ δεν δίστασε ακόμη και να κρατήσει ανάποδα το 3 μηνών βρέφος τους έξω από το μπαλκόνι.
Η γυναίκα έχει υποβάλει εναντίον του επτά μηνύσεις, όμως δεν έχει συλληφθεί ούτε μία φορά. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», την περασμένη Κυριακή επιχείρησε να τη σκοτώσει με το αυτοκίνητό του. Η γυναίκα κατάγεται από την Τσεχία και ζει στην Πάτρα 10 χρόνια. Γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και πριν 4 περίπου χρόνια έκανε παιδί μαζί του, το οποίο ο ίδιος το αναγνώρισε. Όταν του είπε να χωρίσουν, η ζωή της έγινε κόλαση. Την περιμένει έξω από το σπίτι, πηδάει από τα παράθυρα για να μπει μέσα, της φωνάζει, την απειλεί, όπως καταγγέλλει.
«Ήταν κακοποιητικός και με το παιδί»
Η ίδια καταγγέλλει, πως κακοποιούσε ακόμη και το παιδί: «Ηταν κακοποιητικός και με το παιδί. Το βλέπει δύο-τρεις φορές την εβδομάδα, όπως προβλέπεται. Την τελευταία φορά που πήγα στην εισαγγελία, μου είπαν ότι δε μπορώ να κινήσω διαδικασία εναντίον του, γιατί εκείνος έχει ζητήσει να ερευνηθεί το δικό μου περιβάλλον, υπονοώντας ότι εγώ το κακοποιώ! Απ’ την αρχή της σχέσης ήταν νευρικός, έκανε ζήλιες, ήθελε να αφήσω το σπίτι μου και να είμαι μαζί του. Εκανα υπομονή. Με χτυπούσε και μετά έλεγε συγγνώμη κι εγώ έλεγα πως θα αλλάξει. Οταν ήταν το μωρό τριών μηνών έκλαιγε ένα βράδυ και το πιάνει βρίζοντας και το κρεμάει ανάποδα απ’ το μπαλκόνι και πάω και του δίνω μια σφαλιάρα στην πλάτη. Αφήνει το παιδί στο κρεβάτι και με χτυπάει. Με έσερνε απ’ τα μαλλιά. Οταν αποφάσισα να φύγω, μου έλεγε ότι θα μου πάρει το παιδί. Στη γειτονιά άκουγαν τις φωνές» περιγράφει η ίδια.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει, μετά τις γιορτές το παιδί παρελήφθη από την ίδια με σημάδια: «Τα Χριστούγεννα, μετά από τρεις μέρες που ήταν μαζί του, το παιδί ήρθε με κόκκινο μάτι και μου είπε “μπαμπάς, μιμί εδώ”. Κι άλλη φορά έχει έρθει με μελανιασμένα τα χεράκια του. Και μετά το εξαγοράζει με δωροσακούλες».

Δείτε ακόμα:  Σε ποιες περιοχές είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Τετάρτη

Newsroom | Pireas News