Καταγγελία σοκ για την αίρεση των εξορκισμών – «Μού έκλεισαν το σπίτι», λέει ο σύζυγος μιας «δαιμονισμένης»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ζευγάρι χώρισε διότι η γυναίκα προσχώρησε στην «Εκκλησία των Εθνών» – Ήταν παντρεμένοι με παιδιά
Όλο και περισσότερα στοιχεία κατά της αίρεσης με τους εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη βγαίνουν στην επιφάνεια και σοκάρει η καταγγελία ενός άντρα, του οποίου η γυναίκα έχει προσχωρήσει στην «Εκκλησία των Εθνών».
Σε βίντεο που έχει βγει στην επιφάνεια, ο Χαράλαμπος Τσακωνίδης, που θέλει να αποκαλείται ως «ο άνθρωπος του θεού», κάνει τον ιερέα και μιλάει με μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει μπει μέσα της ο διάβολος από 15 ετών και πλέον έχει κυριεύσει το σώμα και την ψυχή της.
Η γυναίκα φαίνεται να βαριαναστενάζει εξουθενωμένη και καταρρακωμένη από τον δαίμονα, ενώ τρεις άλλες γυναίκες την κρατάνε για να μην πέσει.
Όση ώρα ο ψευτοιερέας συνομιλεί με τον… διάβολο, μέλος της αίρεσης κινηματογραφεί τον εξορκισμό. Το μικρόφωνο δε φεύγει στιγμή από το στόμα της γυναίκας, ενώ ένας άντρας κρατάει πάνω από το κεφάλι της φερόμενης διαμονισμένης ένα χαρτί με όλες τις ασθένειες που πάσχει, ακόμα και καρκίνο, που έφερε ο διάβολος και πρόκειται να θεραπεύσει μέσα σε λίγα λεπτά με τον «εξορκισμό».
Μοιάζει με καλοστημένη παράσταση
Όλα μοιάζουν σαν μια καλοστημένη παράσταση με το φινάλε να είναι ένα υπερθέαμα, με τη γυναίκα να ελευθερώνεται από τον διάβολο πεσμένη στο έδαφος και να θεραπεύεται από τις ασθένειες.
Στη συνέχεια η γυναίκα σηκώνεται, φαίνεται να λιποθυμάει και ισχυρίζεται ότι δε θυμάται τίποτα, με τον ψευτοιερέα να της αποκαλύπτει ότι την ελευθέρωσε από τον διάβολο στο όνομα του Ιησού Χρηστού.
Οι εξορκισμοί γίνονται σε μια αποθήκη δίπλα σε ένα πρώην νυχτερινό κέντρο, ενώ μέσα ο χώρος θυμίζει μπουζουξίδικο, με πίστα, μικρόφωνα, μουσικά όργανα ακόμα και φωσφοριζέ φώτα στους μεγάλους σταυρούς που δεσπόζουν στους τοίχους.

Δείτε ακόμα:  Κλειστά τα σχολεία και την Πέμπτη στην Αττική

«Κηρύττουμε τον λόγο του θεού σε αυτόν άμβωνα»
Στην ξενάγηση που έκανε ο αρχηγός της αίρεσης, «Εκκλησία των Εθνών» στην κάμερα της εκπομπής «Live News» του Mega, επισήμανε ότι ο χώρος αυτός αποτελεί «άγιο τόπο», καθώς εκεί, όπως λέει, επιτελούνται λειτουργίες και εξορκισμοί.
Μάλιστα, κατέγραψαν με δική τους κάμερα τον δημοσιογράφο της εκπομπής παρουσιάζοντας στο site τους ότι ο Χάρης Τσακωνίδης έδωσε… συνέντευξη στο Mega, παραποιώντας το αρχικό βίντεο του «Live News».
«Μου κατέστρεψε την οικογένεια»
Η γυναίκα που παρουσιάζεται ως δαιμονισμένη, όπως ισχυρίζεται ο πρώην σύζυγός της στην κάμερα του «Live News», δεν παραδέχτηκε ποτέ στον άντρα της τα όσα γίνονται στην Εκκλησία των Εθνών.
«Μόλις είδα το βίντεο, την γνώρισα. Μου είπε, δεν είμαστε εμείς». Ωστόσο το βίντεο είναι αποκαλυπτικό. Εκείνη μαζί με τα παιδιά της φέρεται να απελευθερώνεται από τα σκοτεινά πνεύματα με το άγγισμα του ανθρώπου του θεού όπως αποκαλείται, Χάρη Τσακωνίδη.
Όπως εξομολογείται ο πρώην σύζυγός της, έμαθε για την δράση της εκκλησίας και τις τελετές που συμμετείχε η οικογένειά του, όταν ένας είδε το βίντεο.
«Παθαίνω ένα σοκ, άρχισα να κλαίω, να χτυπιέμαι, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου».
Η δράση της Εκκλησίας των Εθνών, όπως λέει, κατέστρεψε την οικογένειά του και οδήγησε το ζευγάρι σε χωρισμό, αφού η πρώην σύζυγός του δε θέλησε ποτέ να αποτραβηχτεί από τους κόλπους της.
«Μου κατέστρεψε την οικογένειά μου, τα παιδιά μου».
Οι συγκεντρώσεις και οι εξορκισμοί της αίρεσης φαίνεται να ξεκινούν το 2006, ενώ ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ερευνάται η δράση της.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News